Hatay 2015 Milletvekili  Seçim Sonuçları ( 1 Kasım 2015)

Hatay 2015 Milletvekili Seçim Sonuçları ( 1 Kasım 2015)

2015 Hatay Seçim sonuçları. Hatay bugün sandık başına gitti. Seçim sonuçları için oy sayım işlemleri başladı bu haberimizde Hatay seçim sonuçlarını bulabileceksiniz. İl İl seçim sonuçlarına ulaşarak hangi ilde hangi parti kaç milletvekili çıkardı oy sayılarını seçime dair her türlü bilgiyi bu haberimizde bulabileceksiniz.

      Hatay 2015 seçim sonuçları için oy sayım işlemleri saat 17:00 itibariyle sayılma başladı. Oy sayımlarına göre 2015 Hatay seçim sonuçları bu haberimizde sizlere  aktaracağız. 2015 seçim sonuçlarına göre Hatay da hangi parti kaç oy kaç milletveli çıkardı kısacası seçime dair tüm detayları bu sayfamızda bulabileceksiniz. Öncelikle Hatay da 2015 seçimleri oy verme işlemleri saat 08:00 itibariyle tüm  başlamıştı ve seçim sonuçlarını belirliyecek oy sayımlar ise saat 17:00 itibariyle başladı. Aşağıda 2015 seçim sonuçları için eklediğimiz Hatay Seçim Sonuçları Tablosunda seçim sonuçlarına göre oy oranlarını hangi parti kaç oy aldı hangi isimler milletvekili seçildi öğrenebileceksiniz.

YSK tarafından normal şartlar altında saat 21:00'a kadar seçim sonuçları açıklanması yönünde yasak var fakat her seçim döneminde olduğu gibi YSK bu saati daha öne çekip sonuçların açıklanması için yasagın kalktıgını duyuruyor. Ysk tarafından seçim sonuçlarına dair açıklama yapıldıktan sonra aşağıda ki seçim sonuçları tablosundan il il seçim sonuçlarını öğrenebilekeceksiniz.

Sizlerde 2015 Hatay seçim sonuçlarına dair görüşlerinniz yorumlar sayfasında bizlere aktarabilirsiniz.


Hatay 2015 Türkiye Geneli Seçim Sonuçları

Açılan Sandık Sayısı:
Kullanılan Oy Sayısı:

PARTİ

 MİLLET VEKİLİ SAYISI

AL DIĞI OY

OY ORANI

Ak Parti

        -

 

 

CHP

         -

 

 

MHP

          -

 

 

HDP

           -

 

 



Türkiye Geneli 2015 seçim sonuçlarını'da aşağıdan canlı olarak sizlere aktarmaya çalışacağız. 
Açılan sandık partilerin oy oranlarını, Partilerin   Türkiye geneli çıkarttığı milletvekili toplam sayısınıda 
anlık olarak takip edeceğiniz sayfamız için
 tıklayınız


www.mebpersonel.com

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.