İl Milli Eğitim Müdürleri Havuza Çekiliyor

İl Milli Eğitim Müdürleri Havuza Çekiliyor

MEB'de İl Milli Eğitim Müdürleri Havuza Çekiliyor. Detaylar Mebpersonel.com'da...

Milli Eğitim Bakanlığında önemli değişimler yaşanıyor. İlk olarak 703 sayılı KHK ile teşkilat yapısında değişikliğe gidilmişti. Bazı yönetici kadroları kaldırılmış, bazı kadrolarında görevlendirme şeklinde değişikliğe gidilmişti.

MEB teşkilat yapısındaki değişikliğin ardından Bakan da değişti. İsmet Yılmaz yerini Prof. Dr. Ziya Selçuk'a bıraktı. Ziya Selçuk ilk iş olarak il milli eğitim müdürleriyle bir araya geldi. Çeşitli istişaretlerde bulundu. Alo 147 şikayet hattını kaldırmaya karar verdi.

MEB'de değişim rüzgarı merkezden taşraya doğru devam ediyor. Sırada il milli eğitim müdürleri var.

Sitemize gelen bilgilere göre il milli eğitim müdürleri merkeze çekilecek. Bu kadrolarda değişime gitmeyi düşünen MEB, öncelikle havuza çekilen müdürlere uzman olarak kadro vermeyi planlıyor. Daha sonra yeniden il müdürlüklerine atamalar yapılacağı söyleniyor.

Taşra teşkilatlarının yapısının nasıl olacağına dair henüz net bilgiler yok. 703 sayılı KHK ile çok sayıda belirsizlik ortaya çıkmış durumda. İl müdür yardımcılığı kadrolarının yapısı da belirsizliğini koruyor.

Bakalım MEB'deki bu değişim rüzgarı beraberinde daha neler getirecek...

Konuyla ilgili gelişmeleri Mebpersonel.com'dan takip edebilirsiniz...

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.