İl Milli Eğitim Müdürü ataması

İl Milli Eğitim Müdürü ataması

Isparta İl Milli Eğitim Müdürü Muhammet Öztürk'ün Edirne İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği'ne atanmasından sonra uzun süre boş kalan Milli Eğitim Müdürlüğü'ne Kırıkkale Milli Eğitim Şube Müdürü İlyas Can getirildi. 1967 Kırıkkale...

 Isparta İl Milli Eğitim Müdürü Muhammet Öztürk'ün Edirne İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği'ne atanmasından sonra uzun süre boş kalan Milli Eğitim Müdürlüğü'ne Kırıkkale Milli Eğitim Şube Müdürü İlyas Can getirildi.

1967 Kırıkkale doğumlu İlyas Can, ilk ve orta öğrenimini Kırıkkale'de tamamladı. 1984 yılında Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi eğitim yönetimi ve planlaması bölümünü okuyan Can, 1992'de Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde öğretmen olarak göreve başladı. Can, 2002 yılında Kırıkkale Yıldırım Beyazıt Lisesi'nde rehber öğretmen olarak çalışırken istifa ederek bir özel öğretim kurumunda müdür olarak çalışmaya başladı. 2005 yılında tekrar memuriyete dönerek SHÇEK'de çalışmaya başladı ve buradan da İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne şube müdürü olarak atandı. Can, Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde Şube Müdürü olarak çalışırken, Isparta Milli Eğitim Müdürlüğü'ne atandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.