İlçe Milli Eğitim Müdürleri Seçimle Belirlenecek!...

İlçe Milli Eğitim Müdürleri Seçimle Belirlenecek!...

İlçe Milli Eğitim Müdürleri Seçimle Belirlenecek!

İstanbul Pendik ilçesinde İlçe Milli Eğitim Müdürünün seçimle (!) belirlenmesi için ilginç bir kampanya başlatıldı.



Pendik İlçe Milli Eğitim Müdürü Eyüp Atasoy'un yaş haddinden Aralık 2012 de emekli olacağı hesaba katılarak Pendik teki okulların öğretmenler odalarına, Pendik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Pendik İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Sarıcanın atanması için imza dilekçe örnekleri konuldu. Öğretmenlerin tercih ve imzasına açılan evrakta şu bilgiler yer almaktadır.
                ‘'İlçemize 2002 yılından bu yana hizmet veren, vizyoner liderliğe sahip, başarılı çalışmalarıyla önderlik yapan, çalışmalarında tarafsızlığı, dürüst kişiliği ve başarıya endeksli çalışmalarıyla dikkat çeken, problemlere çözüm odaklı yaklaşan, birçok başarılı projelere imza atan, çok sayıda AB projesi yönetmiş ve halen yönetmekte olan, bilgisine güvenen, sosyal projeler geliştiren, kamuoyunun büyük ölçüde takdirini kazanmış, eğitime dair özgün görüşleri olan, girişimci bir yapıya sahip, yapmakta olduğu göreve sınavla atanan, Eğitim Denetim ve Yönetim Bölümünde yüksek lisans yapmış olan ve iyi derecede İngilizce bilen, eğitim ve insan kaynakları konusunda ulusal ve uluslar arası çalıştaylara katılmış olan ve halen Pendik İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü olarak görev yapan Sayın Mustafa SARICA'yı Pendik İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atanmasını istiyoruz.
                Gereğinin yapılmasını arz ederiz.''
           Bu ifadelerden sonra; ‘'Adı Soyadı, Görevli Olduğu Okul, İmzası ‘' şeklinde sütunlar açılmış.
 
           Kim tarafından dağıtıldığı bilinmeyen bu evrak, öğretmenler arasında alay konusu oldu.
 
İŞTE EVRAKLAR ;
EK -1 İÇİN TIKLAYINIZ.
EK -2 İÇİN TIKLAYINIZ. 
        

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.