İlçe Milli Eğitim Müdürlerine Kadro Müjdesi

İlçe Milli Eğitim Müdürlerine Kadro Müjdesi

İlçe Milli Eğitim Müdürlerine Kadro Müjdesi

Milli Eğitim Bakanlığı  İnsan Kaynakları tarafından organize edilen toplantıya Müsteşar Yardımcısı Prof.Dr.Ahmet Emre Bilgili, Strateji Geliştirme Başkanı Veysel Erdel, 1. Hukuk Müşaviri Hayati Cankaloğlu ve İnsan Kaynakları Genel Müdürü Hamza Aydoğdu ve Bölge İl Milli Eğitim Müdürleri ve Müdür yardımcıları katıldı.

Marmara Bölgesi İl Müdürlerinin sorunlarının konuşulduğu toplantıda Eğitim gündeminin önemli konuları da görüşüldü. Yönetici atama yönetmeliği'nin son durumu, ilçe müdürlerinin kadro sorunu, 1709 Şube müdürünün son durumu ve İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü  yönetmeliğı ile ilgili yanlış farklı uygulamaların ortadan kaldırılmasına dair genelge  gibi konular toplantıda ele alındı.
İnsan Kaynakları Genel Müdürü Hamza Aydoğdu konuşmasında; "Biz kenetlenirsek birbirimize değer verirsek ekip oluruz, bu camianın her bir bireyinin görüşü değerlidir. Bakan Bey'in bu konudaki duruşu hepimize güç veriyor. dedi. Aydoğdu, İlçe Müdürlerinin kadro sorununun çıkarılacak yönetmeliğin ardından Ocak ayı sonuna kadar biteceğinin müjdesini verdi. Aydoğdu’nun Milli Eğitim Bakanının bakış açısını yansıtan  sıcak mesajları katılımcılar tarafından büyük beğeniyle karşılandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.