İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ GÖREVDEN ALINDI

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ GÖREVDEN ALINDI

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ GÖREVDEN ALINDI

 Son 2 yılda en az 7 kez ilçe Milli Eğitim müdür değiştiren Pendik'te işler hiç iyi gitmiyor. Pendik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine kısa süre oturan Coşkun OTLUOĞLU görevden alındı. Yerine ise Pendik dışından bir isim Üsküdar Çamlıca Kız AİHL Müdürü Aytekin YILMAZ atandı.

mi  İlçe Milli Eğitim Müdürü olduğu günden bu yana hiç gündemden düşmeyen Pendik İlçe Milli Eğitim Müdürü Coşkun OTLUOĞLU kısa süre önce oturduğu Pendik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koltuğundan Yetkili Sendika ile arasının göreve gelmesinde yaşananalrdan dolayı iyi olmadığı, ve bu yüzden görevden alındığı iddia edildi. 

Son 2 yılda en az 7 kez ilçe  Milli Eğitim müdür değiştiren Pendik'te işler hiç iyi gitmiyor. Pendik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine kısa süre ÖNCE oturan Coşkun OTLUOĞLU görevden alındı. Yerine ise Pendik dışından bir isim Üsküdar Çamlıca Kız AİHL Müdürü Aytekin YILMAZ atandı.

İstanbulun anadalu yakasının en büyük ilçelerinden biri olan Pendik'e Milli Eğitim Müdürü dayanmıyor.

Coşkun OTLUOĞLU'nun göreve gelmesindeki tartışmaların bitmemesinin görevden alınmasında etkili olduğu hatta bu nedenle özellikle ilçe dışından bir ismin önerildiği iddia ediliyor.

En son kadro verilen Milli Eğitim Müdürleri arasında Anadolu yakasında ve Avrupa Yakasında Tuzla'dan Kadıköy'e , Hatta Avcılar'a kadar Eğitim Bir Senli İlçe Milli Eğitim Müdürlerinin tamamına yakınına İlçe Milli Eğitim Müdürü kadrosu verilirken, uzun yıllar AGD de ve Eğitim Bir Sen'de üst düzey görevlerde bulunan  Pendik İlçe Milli Eğitim Müdürü Coşkun OTLUOĞLU'na kadro verilmemesi de kamuoyunda dikkat  ve tepki çekmişti. 

Pendik şimdilerde bu görevden almayı konuşuyor. Konuşulanlar arasında  Milli Eğitim yazboz tahtasına döndü, sürekli değişen kadrolar nedeniyle bir türlü işler rayına oturmuyor. Pendik'in üzerinden ellerinizi çekin şeklinde yorumlar yapılıyor. 

Pendikteki bu görevden almanın  ise uzun süre gündemi meşgul edeceğe benziyor.

Görevden alınan Coşkun OTLUOĞLU'nun yerine ise Üsküdar Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi  Müdürü Aytekin YILMAZ atandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.