İstanbul'un Beylikdüzü ve Şile İlçe Milli Eğitim Müdürleri Görevden Alındı

İstanbul'un Beylikdüzü ve Şile İlçe Milli Eğitim Müdürleri Görevden Alındı

Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürü Yafes BAKIRCI ve Şile İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun DİZEĞRİ görevlerinden alındı.

Araştırmacı olarak İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü kadrosuna verilen İlçe Milli Eğitim Müdürleri görevlerinden ayrıldı.

Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürü Yafes BAKIRCI görevden alınması ile ilgili olaraK facebook hesabından şu açıklamayı yaptı;

Değerli Dostlar;

Hepinizin şahitlik ettiği malum süreç gösterdi ki ; Halk vicdanı ve terazisi adaletin en büyüğüdür.. Sizler; olanı biteni anlatmaya gerek kalmadan yapılmak isteneni gördünüz ve hatta bizlerin göremediklerini gösterdiniz. Bu vesileyle beni mahçup edecek kadar gösterdiğiniz teveccüh ve takdiri görmemizi sağlayan Allah'a hamd olsun.. Aslolan da budur.

Fakat sakın vazgeçtim zannetmeyin.

Sizlerden aldığım güçle hukuki mücadelemi yapıp en kısa zamanda Beylikdüzü'ne hizmete devam edeceğim İnşAllah.. Ettiğiniz dua ve olağanüstü gayret için hepinize ayrı ayrı teşekkür eder,haklarınızı helal etmenizi rica ederim..

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.