Koncuk, ilçe milli eğitim müdürü görevlendirmelerini değerlendirdi

Koncuk, ilçe milli eğitim müdürü görevlendirmelerini değerlendirdi

İsmail KONCUK , Facebook sayfasından İstanbul iline yapılan 21 ilçe milli eğitim müdürü görevlendirmesini değerlendirdi. İşte o açıklamalar...

 Bu atamaların Türk Eğitim Sen olarak kınıyor, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı’yı adil olmaya, yaşanan zulme alet olmamaya davet ediyoruz. Yapılan bu görevlendirmeler çalışma barışını bozacak öneme haizdir. Bu görevlendirmeler,  1. Sınıf, 2. Sınıf insan yaratma gayretidir. Bu hasta anlayışı, üyemiz olsun olmasın tüm eğitim çalışanları adına, Türk Eğitim Sen olarak kökünden reddediyoruz.

KENELERDEN NE ZAMAN KURTULACAKSINIZ?

İstanbul'a 21 ilçe müdürü görevlendirmesi yapıldı.İncelediğimizde tamamı EBS denilen sendikanın ya şube başkanı ya da yönetim kurulu üyesi.Sanki bu ülkede başka kimse kalmamış, diğer insanlar maraba, bunlar efendi.Beyler kendinize gelin, siz sendikacılığı kendinize makam bulma yeri olarak mı görüyorsunuz, üyelerinize kefil olmanızı da bir dereceye kadar anlarız, ama bunların tamamı ya şube yöneticiniz, ya da yönetim kurulu üyeniz veya ilçe temsilciniz.Maşallah yöneticilerinizden üyelerinize dahi makam kalmamaktadır.Hep bana rabbena, mantığı.

Yazık beyler yazık ediyorsunuz, bu makamları yağma hasanın böreği gibi görüyor, diğer insanları, üyeniz olsun olmasın, adam yerine koymuyorsunuz.Bu saltanatın er veya geç sonu gelecektir, yaptığınız hakszılıkların hesabı mutlaka sorulacaktır.Buradan bizim üyemiz olsun, olmasın bütün eğitim çalışanlarına sesleniyorum.Bunların gerçek yüzünü görün, bunlar kendilerinden başkasını düşünebilecek insanlar değildir.Bunlar, sadece kendi nefisleri için yaşayan, kendinden başkasını asla düşünmeyen egositlerdir.Bunların sendika yöneticisi olmaları da, kendileri için makam, mevki bulmak içindir.

Bu bencil anlayışa nereye kadar tahammül edeceksiniz?Sırtınıza yapışmış bu keneleri ne zaman silkeleyeceksiniz?Ben, yaşanan bu olaylar karşısında hiç bir öğretmenin, hiç bir eğitim çalışanının körler ve sağırlar anlayışı ile davranacağını düşünmüyorum.Sömürülen, çalınmak istenen sizlerin geleceğidir.Bu ülkede kimse efendi de değil, köle de değildir.Biz susmayacağız, biz diz çökmeyeceğiz, biz ahlaksızlığa, egoizme teslim olmayacağız.Biz adam gibi yaşayacak, adam gibi öleceğiz.

iSMAİL KONCUK

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.