MEB'de Kadrolar Verilmeye Başlandı Devamı Gelecek..

MEB'de Kadrolar Verilmeye Başlandı Devamı Gelecek..

MEB'de Kadrolar Verilmeye Başlandı Devamı Gelecek..

Milli Eğitim Bakanlığı görevini vekaleten yürüten İl Milli Eğitim Müdürlerine kadro vermeye başladı. En en son olarak, Sivas İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Mustafa ALTINSOY,Adana İl Milli Eğitim Müdürlüğüne  Turan AKPINAR,Burdur İl Milli Eğitim Müdürlüğüne  Mahmut BAYRAM ,Niğde İl Milli Eğitim Müdürlüğüne  Halil İbrahim YAŞAR ve Iğdır İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Hakan Cırıt'i  açık bulunan 1 inci derece kadrolu ve +3600 ek göstergeli ataması, 657 sayılı Kanunun 76 ncı maddesi ile 2451 sayılı Kanunun 2 nci maddesi gereğince uygun olarak resmi gazetede yayınlanarak kadro verildi.


Uzun yıllardır Milli Eğitim Müdürlüğünü vekaleten yapan ve kadro bekleyen İl Milli Eğitim Müdürlerininde kadrolu atamalarının önümüzdeki günlerde yapılacağı ve Türkiye geneli 20 civarında  vekalet ile görev yapan Milli Eğitim Müdürünün kadro alması bekleniyor.

Ayrıca Mit tarafından MEB'e gönderilen  liste sonrası 2.800 MEB Personeli görevden uzaklaştırılmıştı bu uzaklaştırmada MEB taşra teşkilatında görev olan yöneticilerinde bulunduğu haberlerde yer almıştı ve bu görevden uzaklaştırmalar sonrasıda özelikle MEB taşra teşkilatında yeni görevlendirmelerin yapılması bekleniyor.

Bu konuda ki gelişmeleri ayrıntılı olarak  Mebpersonel.com  sitemizdde bulabileceksiniz....

 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.