MEB Görevde Yükselme Yazılı Sınav Başvuru Sonucu

MEB Görevde Yükselme Yazılı Sınav Başvuru Sonucu

Taşra Teşkilatı Şube Müdürlüğü İçin Görevde Yükselme Yazılı Sınav Başvuru Sonucu açıklandı. T.C. Kimlik Numara ve Güvenlik Kodu bilgileri girilerek sonuca bakılabilir.

Yazılı ve sözlü sınav olmak üzere iki aşamada gerçekleştirilecek Milli Eğitim Bakanlığı Taşra Teşkilatı Şube Müdürlüğü İçin Görevde Yükselme Yazılı Sınav Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü (ÖDSGM) tarafından 01 Nisan 2018 tarihinde saat 14.30’ da Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Konya, Malatya, Samsun, Sivas, Trabzon, Van illerinde yapılacaktır. 

ÖDSGM tarafından adayların sınava girecekleri bina ve salonları gösteren sınav giriş belgeleri; http://www.meb.gov.tr internet adresinde ilan edilecektir.

Yazılı sınav, EK-1 takvimde belirtilen sınav merkezlerinde 01 Nisan 2018 Pazar günü saat 14.30’da başlayıp, tek oturum olarak yapılacak ve 75 dakika sürecektir

Değerlendirme 100 (yüz) tam puan üzerinden yapılacak, doğru cevaplar dikkate alınarak 60 ve üzerinde puan alanlar başarılı sayılacaktır.

Sınav sonuçları 26/04/2018 tarihinde Bakanlığımızın http://odsgm.meb.gov.tr ve/veya http://www.meb.gov.tr adresinde ilan edilecektir. 

Yazılı Sınav Başvuru Sonucu

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.