MEB, Görevde Yükselme Yönetmeliğinde değişiklik

MEB, Görevde Yükselme Yönetmeliğinde değişiklik

MEB, Görevde Yükselme Yönetmeliğinde değişiklik.

Millî Eğitim Bakanlığı Personelinin Görevde Yükselme, Unvan Değişikliği ve Yer Değiştirme Suretiyle Atanması Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik


10 Ocak 2014 CUMA
 
Resmi Gazete
 
Sayı : 28878
 
YÖNETMELİK
 
Milli Eğitim Bakanlığından:
 
MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI PERSONELİNİN GÖREVDE YÜKSELME, UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ VE YERDEĞİŞTİRME SURETİYLE ATANMASI HAKKINDA YÖNETMELİKTE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINADAİR YÖNETMELİK
 
MADDE 1 - 12/10/2013 tarihli ve 28793 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Milli Eğitim Bakanlığı Personelinin Görevde Yükselme, Unvan Değişikliği ve Yer Değiştirme Suretiyle Atanması Hakkında Yönetmeliğin 14 üncü maddesinin birinci fıkrası aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir.
 
"(1) Sözlü sınav ve değerlendirme kurulu; atamaya yetkili amirin görevlendireceği en az grup başkanı veya il milli eğitim müdürü düzeyinde birinin başkanlığında, atamaya yetkili amir tarafından belirlenecek personel birimi temsilcisi veya temsilcileri ile diğer üyeler olmak üzere beş kişiden teşekkül eder. Aynıusulle birer yedek üye belirlenir."
 
MADDE 2 - Aynı Yönetmelik eki EK-3 Hizmet Bölgeleri Çizelgesinde Aydın ilinin birinci hizmetbölgesine dahil ilçeleri arasına "Efeler" ilçesi eklenmiş ve Siirt ilinin beşinci hizmet bölgesine dahil ilçeleri arasında yer alan "Aydınlar" ibaresi "Tillo" olarak değiştirilmiştir.
 
MADDE 3 - Bu Yönetmelik yayımı tarihinde yürürlüğe girer.
 
MADDE 4 - Bu Yönetmelik hükümlerini Milli Eğitim Bakanı yürütür

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.