MEB Şube Müdürlerine Kötü Haber

MEB Şube Müdürlerine Kötü Haber

Şube Müdürlerine Kötü Haber.MEB Şube Müdürlerine kötü haber detaylar haberimizde.

24 Haziran seçimleri sonrası yapılan değişiklikler ile başta bakanlık merkez teşkilatı  ve Bakanlıkları taşra teşkilatında köklü değişikler yapıldı.

Milli Eğitim Bakanlığı Merkez teşkilatında öncelikle Müsteşar ve Müsteşar Yardımcılıkları lağvedildi.Lağvedilen Müsteşar Ve Müsteşar yardımcılığı yerine Bakan yardımcılığı getirildi daha önce 7 olan müsteşar yardımcılığı kadrosu sayısı yerine ise en fazla 3 Bakan yardımcısı atamasının yapılacağı ifade edilmişti. Bakan yardımcılığı atamaları ile birlikte Genel Müdürlük atamalarının   yapılması öngörülüyor

Yeni bakanlık merkez teşkilatında göze çarpan en büyük değişimlerden biride Şube Müdürlüğü kadrosu oldu. Merkez teşkilatında şube müdürlüğü kadroları olmamakla birlikte Merkez teşkilatta görev yapan şube müdürlerinin uzman kadrosuna alınarak görevlerine devamları sağlanacak.

Yılan hikayesine dönenen 1709 şube müdürlüğü atamalarında Yeni Milli Eğitim Bakanı Prof.Dr. Ziya Selçuk’un nasıl bir karar vereceği taşra teşkilatında görev yapan Şube Müdürlerinin atama usul ve esaslarının nasıl bir değişiklik olacağı tıpkı Bakanlık Merkez teşkilatında bulunan ve yeni sistem ile Şube Müdürlüğünün kaldırılması Bakanlığın Taşra teşkilatında uygulanıp uygulanmayacağını önümüzdeki süreçte göreceğiz ve bunun ile birlikte 1709 Şube atamasında yaşanacak gelişmeleri siz değerli ziyaretçilerimiz  için takip edeceğiz.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.