MEB Yönetici Atama Takvimi Güncellendi (2018)

MEB Yönetici Atama Takvimi Güncellendi (2018)

Yönetici Atama Takvimi Güncellendi 2018. 2018 yönetici atamaları takvimi güncellendi. MEB tarafından takvim yayımlandı. Güncellenen atama takvimi haberimizde yer alacaktır.

Yönetici Atama Takvimi Güncellendi 2018. 2018 yönetici atamaları takvimi güncellendi. Güncellenen atama takvimini MEB tarafından yayımlandı. Bu  haberimizde  takvimin güncel halini bulabilirsiniz. Dün mebpersonel.com olarak sitemizde yönetici atama takvimini paylaşmıştık. Dün siz yönetici adayı ziyaretçilerimiz için paylaştığımız yönetici atamaları atama takvimine göre atama takvimi: 

"6 Şubat 2018 tarihinde başlayacak ve 20 Temmuz 2018 tarihinde sona erecek. Süreç, eğitim kurumu yöneticilerinin Ek-1 form üzerinden değerlendirilecek değerlendirme komisyonlarının oluşturulması ve sözlü sınav komisyonlarının kurulması ile 5-6 Mart'ta devam edecek." şeklinde idi.

Bugün güncellenen takvime göre sözlü sınav tarihlerinde bir güncelleme yapılarak sözlü sınavlar Mayıs ayına kadar devam edecek. Mayın ayında sonuçlar açıklanacak. Yani yönetici adaylarının sözlü sınavlarının yapılması tarihi 5 Nisan- 3 Mayıs olarak güncellendi.

İŞTE GÜNCELLENEN YÖNETİCİ ATAMALARI TAKVİMİ 

MEB Yönetici Atama Takvimi Güncellendi (2018)

 

www.mebpersonel.com

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.