MEB'E ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ UYARISI

MEB'E ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ UYARISI

Milli Eğitim Bakanlığına şube müdürlüğü konusunda uyarı...

 Milli Eğitim Bakanlığında şube müdürlüğü rotasyonu yapıldı. Özellikle Büyükşehir merkez ilçeler başta olmak üzere ülke genelinde çok büyük bir sirkülasyonla yer değişiklikleri yapıldı. 

Şube müdürlüğü rotasyonunun yapılmasının üzerinden neredeyse iki hafta geçmesine ve kararnamelerin illere gönderilmesine rağmen , şube müdürlerimiz yer değişikliği yapmadı. 

Milli Eğitim Bakanlığında iş yükü olarak il ve ilçe müdürlüklerinin en yoğun olduğu ayın Ağustos - Eylül olmasına rağmen , rotasyona uğrayan şube müdürlerinin ilişik kesmemesi ve büyük çoğunluğunun izin ve rapor kullanması sistemi tıkayabilir. 

Buna karşın yeni atanan şube müdürlerinin atamalarının iptal olması ve Bakanlığın bu konuda bir açıklama yapmaması yeni atanan şube müdürlerinin de iş verimini düşürüyor. 

Milli Eğitim Bakanlığının öncelikli olarak rotasyona uğrayan şube müdürleri konusunda bir uyarı yazısı göndermesi ve ilişiklerinin kesilerek yeni görev yerlerinde göreve başlamalarını sağlaması gerekiyor. 

Hemen akabinde ataması iptal edilen şube müdürlerine , iptal kararnameleri düzenlenmesi ve sınav + mülakat esaslı atamaların bir an önce bitirilmesi gerekir. 

Milli Eğitim Bakanlığının şube müdürlüğü konusunda çok hızlı bir şekilde adım atması ve illeri uyarması gerekiyor. 

İl ve ilçe müdürlüklerinde iş yükünün en yoğun olduğu dönemlerde şube müdürü sorunun çözülmesi gerekir. 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.