''MEB=Mülakat Bakanlığı'' Haline Geldi

''MEB=Mülakat Bakanlığı'' Haline Geldi

İsmail Koncuk: ''MEB=Mülakat Bakanlığı'' Haline Geldi

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, Twitter hesabı üzerinden Milli Eğitim Bakanlığını ve Bakan İsmet Yılmaz'ı eleştirdi. 

İşte Koncuk'un o açıklamaları:

Ben bu MEB'i anlayamadım.Bu kafayla gidildiği sürece donanımlı hiç bir kişi yönetici olmak istemeyecek.MEB=Mülakat Bakanlığı haline geldi. MEB'in bu ucube anlayışı eğitim öğretimin önündeki en büyük engeldir.Sn İsmet Yılmaz'a soruyorum, sizin için bilgi ve donanım ne demektir? önce müdürlük mülakatı icat eden MEB, ardından öğretmenliği, müdür yardımcılığı, müdür baş yardımcılığını da mülakat bataklığına soktu. Adam gibi bir mülakat yapılsa,kuralları tam oluşturulsa,adil bir ölçüm metodu uygulanabilse sözüm olmayacak,ancak tam bir rezalet yaşanıyor. Sn. Yılmaz, daha önce müdür mülakatlarında oluşturulan listeleri hiç mi duymadınız?Hazır listeye itiraz eden kom.üyesinden haberdar mısınız? Sn. Yılmaz, yazılı ile yönetici atamasından herkes memnun iken, hangi sebep ve kimlerin isteği ile müdür yrd. atamasına mülakat getirdiniz? Sn. Yılmaz, yazılı ile yönetici atamasından herkes memnun iken, hangi sebep ve kimlerin isteği ile müdür yrd. atamasına mülakat getirdiniz? Sn Yılmaz, mülakatlı sözleşmeli öğretmenlik uygulaması ile  de, mutsuz, öğretmen olduğuna pişman edilmiş binlerce öğretmen yarattınız. Sn Yılmaz, uyarıyoruz, berbat bir öğretmen atama sistemi, berbat bir yönetici atama sistemi ile Türk milli eğitimini nereye taşıyacaksınız? Sn Yılmaz, bu söylediklerim, şahsi kanaatim değil tüm öğretmenlerin genel düşünceleridir.Öğretmenlere kulak vermeden bir yere varamazsınız. Sn Yılmaz, bakanlık koltuğu güzel, ancak daha da güzeli Türk milli eğitimine yapacağınız hayırlı hizmetlerle anılmaktır. Dikkate alınız.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.