Milletvekili Kardeşinin Müdür Olmasına Tepki

Milletvekili Kardeşinin Müdür Olmasına Tepki

Türk Eğitim- Sen Tokat Şube Başkanı Hakan Akkaya, Erbaa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine AK Parti Tokat Milletvekili Zeyid Aslan'ın kardeşi Bekir Aslan'ın atanmasına tepki gösterdi.

 Türk Eğitim- Sen Tokat Şube Başkanı Hakan Akkaya, Erbaa İlçe Milli EğitimMüdürlüğü görevine AK Parti Tokat Milletvekili Zeyid Aslan'ın kardeşi Bekir Aslan'ın atanmasına tepki gösterdi.,

 
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Tokat merkez ile 10 ilçe müdürlüğüne yeni atama yapıldı. Bu atamalarla AK Parti Tokat Milletvekili Zeyid Aslan'ın kardeşi olan Bekir Aslan, Erbaa İlçe Milli Eğitim Müdürü oldu. İlçede daha önceMehmet Akif Ortaokulu'nda müdürlük yapan Bekir Aslan'ın bu göreve atanmasınaTürkiye Kamu-Sen'e bağlı Türk Eğitim Sen Şubesi tepki gösterdi. Türk Eğitim Sen Tokat Şube Başkanı Hakan Akkaya, atamaların geçtiğimiz hafta gerçekleştiğini belirterek, şöyle dedi:
 
“Yine yandaş, tamamen tek özelliklerimevcut hükümete karşı sorgulamadan biat etmiş olan kişilerin atandığını görüyoruz. Erbaa İlçe Müdürlüğüne atanan Bekir Aslan'ın mevcut AK Parti Milletvekili Zeyid Aslan'ın öz kardeşi. Demek ki; bundan sonra atama yapılırken milletvekillerinin eşi, dostu, kardeşi olacak. Böyle bir siyasi anlayış bu ülkenin geleceği olan eğitim öğretime girdiyse, bu ülkenin geleceği adına artık kaygılanma zamanı gelmiştir. Bunların olmaması için mücadele ediyoruz. En azından eğitime bu şekilde yandaş atamaların değil işinin ehli olanların, gerçekten hak edenlerin atanmasını bekliyoruz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.