Milli eğitim Müdürleri Görevlerine Başladı

Milli eğitim Müdürleri Görevlerine Başladı

Muğla'da menteşe ve kavaklıdere ilçelerine ilçe milli eğitim müdürü olarak görevlendirilen yöneticiler görevlerine başladılar...mebpersonel.com özel haber

 MUĞLA MENTEŞE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ, TECRÜBELİ PERSONELİ İLE YENİ BİNASINDA HİZMETE BAŞLADI

            06 Aralık 2012 tarihli ve 28489 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren 13 İlde Büyükşehir Belediyesi ve 26 İlçe Kurulması İle Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun kapsamında; yeni kurulan Menteşe ilçemizin, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yeni personeli ve binasıyla hizmetlerini sürdürüyor.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Menteşe İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak; Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde Müdür Yardımcılığı görevini yürüten Seydi Ahmet Üğe atandı. Bir süredir Menteşe İlçe Müdürlüğü’ne Şube Müdürü Soner Kaya vekâlet ediyordu. Turgut Reis Anadolu Lisesi yanındaki Eski Güzel Sanatlar Lisesi binasında hizmetlerini sürdürecek olan müdürlük,  yeni oluşturulan yönetim ve personel kadrosu ile Menteşe ilçemizdeki tüm eğitim ve öğretim faaliyetlerinin bağlı olduğu kurum olarak hizmetlerini sürdürecek.

Emirbeyazıt Mahallesi, Baki Ünlü Caddesi, Çamlık Sokak No:12 adresinde, eski Çocuk Esirgeme Yurdu karşısında kurulan Menteşe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde 1 müdür, 3 şube müdürü ve 9 personel olmak üzere toplam 13 çalışan hizmet veriyor.

Yetkililer, uzun zamandır Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde iş ve işlemlerinin yürütüldüğü Menteşe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün; bundan böyle müstakil binasında, tecrübeli ve aktif personeli ile Menteşe ilçemizin eğitim öğretim çıtasının yükseltilmesinde büyük özveri ve gayretle çalışacağını belirttiler. 



Kavaklıdere İlçe Milli Eğitim Müdürü Olarak Atanan Mehmet Yılmaz Görevine Başladı

 

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde İnşaat Emlak Şube Müdürü iken başarılı çalışmalara imza atan Mehmet Yılmaz, Kavaklıdere İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atandı. Yılmaz, İl Milli Eğitim Müdürü Tamer Kırbaç ve Müdür Yardımcısı Ramazan Sarıhan’ın da katıldığı devir teslim töreniyle yeni görevine başladı. Yılmaz, daha önce de uzun yıllar Yatağan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yapmıştı.

İsmail CAZAĞ’dan görevi teslim alan Yılmaz ve beraberindeki heyet daha sonra Kavaklıdere Kaymakamı Sayın Doğan Kemelek’i makamında ziyaret etti.

Mehmet Yılmaz göreve başlama mesajında “Doğum yerim  olan şirin ilçemiz Kavaklıdere’de göreve başlamanın onurunu yaşıyorum. Bu kutsal görevin gururunu taşımaktayım ve büyük bir sorumluluk olduğunun bilincindeyim. Görevi devraldığım Sayın İsmail Cazağ kardeşime yaptığı çalışmalar için teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Yılmaz, “Sayın Kaymakamımız önderliğinde; yönetici, öğretmen ve bütün mesai arkadaşlarımızla, el ele, gönül gönüle vererek ilçemizdeki eğitim başarısını daha üst seviyelere çıkaracağımıza inancım tamdır. Alın teriyle bakırı işleyen ustaların memleketi Kavaklıdere’mizi, eğitimdeki başarılarıyla da en güzel şekilde tanıtacağımıza canı gönülden inanıyorum.” diyerek saygı ve sevgilerini sunduğunu belirtti.




mebpersonel.com özel haber




HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.