Milli Eğitim Müdürü ile öğretmen kavgasına soruşturma

Milli Eğitim Müdürü ile öğretmen kavgasına soruşturma

Vali Kılıç: - "Konu, idari açıdan soruşturulmaktadır, siyasi hiçbir tarafı bulunmamaktadır. Amir-memur ilişkisine dayanan bir konudur"

 Niğde Valisi Necmeddin Kılıç, Bor İlçe Milli Eğitim Müdürü C.Ö. ile Bor Kız Meslek Lisesi öğretmenlerinden A.K'nın birbirini darbettiği yönündeki iddiaların idari açıdan soruşturulduğunu belirterek, olayın siyasi tarafı bulunmadığını söyledi.

Kılıç, Bor Kaymakamı Abdullah Küçük'ü ziyaretinde gazetecilerin konuya ilişkin sorularını yanıtladı.

"Bor ilçemizde geçtiğimiz cuma günü yaşanmasını istemediğimiz bir hadisenin meydana geldiği tarafımıza iletildi" diyen Kılıç, "Konu, idari açıdan soruşturulmaktadır, siyasi hiçbir tarafı bulunmamaktadır. Amir-memur ilişkisine dayanan bir konudur. İdari ve adli soruşturmaların sabırla beklenmesini tavsiye etmekteyiz" dedi.

Bor Kız Meslek Lisesi öğretmenlerinden A.K'nın Ankara'da yapılacak yurtdışı görev sınavına girmek için İlçe Milli Eğitim Müdürü C.Ö'den 3 gün izin istediği, C.Ö'nün, A.K'ye sınava bir gün önce gitmesinin daha uygun olacağını söylemesi üzerine içıkan kavgada tarafların birbirini darbettiği ileri sürülmüştü.

Bor Emniyet Müdürlüğünde ifadeleri alınan A.K. ve C.Ö. birbirlerinden şikayetçi olmuştu.

AA

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.