MÜDÜRLÜK ATAMALARINDA PARALEL İZİ

MÜDÜRLÜK ATAMALARINDA PARALEL İZİ

İlk defa ve yeniden müdürlük atamaları çarşamba günü tamamlandı.Ancak ne yazık ki paralel yapı müdürlük atamalarında kendini yine gösterdi.

  İlk defa ve yeniden müdürlük atamaları çarşamba günü  tamamlandı.Ancak ne yazık ki paralel yapı müdürlük atamalarında kendini yine gösterdi.

   
 Geçtiğimiz gün Ankara'da müdürlük atamalarındaki paralel yapının müdahelesi ile ilgili haberi yayınlamıştık.

http://www.mebpersonel.com/yonetici-atamalari/ankarada-mudurluk-atamalarina-paralel-sizma-h154768.html.

Sitemize aynı Ankara' dakine  benzer durumlarla ilgili birçok haber ve bilgi gelmeye devam ediyor. Son olarak paralel yapının Hatay müdür atamalarına yaptığı müdahele ile ilgili bilgiyi paylaşıyoruz.
   
Paralel örgüt, kendi sempatizanlarını kullanıp örgüte destek veren üyelerinin yüksek puan almasını sağlayarak müdür olmalarının önünü açmıştır.İddialar arasında örgüt, kendisine yakın bir komisyon üyesi sayesinde müdürlük atamalarına müdahele etmistir.Bu komisyon üyesinin çocuğunu hala paralel koleje gönderdiği de gelen iddialar arasında.Bu kişinin görev aldığı komisyonda mülakata giren bazı kişilerin bu sayede müdür olarak atandığı da yine gelen bilgiler arasında yer alıyor.
 
Paralel yapı ile  bu kadar mücadele ediliyorken hala bu kadar müdahele edebilmeleri büyük bir soru işareti.Ayrıca bu yaşananlar, paralel yapının sadece emniyet ve hukukta değil milli eğitimde  aktif bir şekilde örgütlendiğinin bir göstergesi olmaktadır.

MEBPERSONEL.COM/ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.