MUĞLA MENTEŞE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ GÖREVE BAŞLADI

MUĞLA MENTEŞE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ GÖREVE BAŞLADI

MUĞLA MENTEŞE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ, TECRÜBELİ PERSONELİ İLE YENİ BİNASINDA HİZMETE BAŞLADI

 MUĞLA MENTEŞE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ, TECRÜBELİ PERSONELİ İLE YENİ BİNASINDA HİZMETE  BAŞLADI

     

       06 Aralık 2012  tarihli  ve 28489 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren 13 İlde Büyükşehir Belediyesi ve 26 İlçe  Kurulması  İle Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun kapsamında; yeni  kurulan Menteşe ilçemizin, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yeni personeli ve binasıyla hizmetlerini  sürdürüyor.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Menteşe İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak; Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde Müdür Yardımcılığı görevini yürüten Seydi Ahmet Üğe atandı.Bir süredir Menteşe İlçe Müdürlüğü’ne Şube Müdürü Soner Kaya vekâlet ediyordu. Turgut Reis Anadolu Lisesi yanındaki Eski Güzel Sanatlar Lisesi binasında  hizmetlerini sürdürecek olan müdürlük,  yeni oluşturulan yönetim ve personel kadrosu ile Menteşe ilçemizdeki tüm eğitim ve öğretim faaliyetlerinin bağlı olduğu  kurum  olarak  hizmetlerini sürdürecek.

Emirbeyazıt Mahallesi, Baki Ünlü Caddesi, Çamlık Sokak No:12 adresinde, eski Çocuk  Esirgeme Yurdu karşısında  kurulan  Menteşe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde 1 müdür, 3 şube müdürü ve 9 personel olmak üzere toplam 13  çalışan   hizmet veriyor.

Yetkililer, uzun zamandır Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde iş ve  işlemlerinin yürütüldüğü Menteşe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün; bundan böyle müstakil binasında, tecrübeli ve aktif personeli ile Menteşe ilçemizin eğitim öğretim çıtasının yükseltilmesinde büyük özveri ve gayretle çalışacağını belirttiler. 

MUĞLA MENTEŞE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ GÖREVE BAŞLADI

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.