Müsteşar Yusuf Tekin  Müdür Yardımcılığı Sınavı Hakkında Açıklamalarda Bulundu

Müsteşar Yusuf Tekin Müdür Yardımcılığı Sınavı Hakkında Açıklamalarda Bulundu

Meb Müsteşarı Yusuf Tekin’den Müdür Yardımcılığı Sınavı Hakkında Açıklamalar.Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Yusuf Tekin sosyal medya twitter hesabı üzerinden Danıştay tarafından durdurulan Müdür Yardımcılığı Sınavı hakkında açıklamalarda bulundu.

  Meb Müsteşarı Yusuf Tekin’den Müdür Yardımcılığı Sınavı Hakkında Açıklamalar.MilliEğitim Bakanlığı Müsteşarı Yusuf Tekin sosyal medya twitter hesabı üzerinden Danıştay tarafından durdurulan MüdürYardımcılığı Sınavı hakkında açıklamalarda bulundu.

 

 
MEB Müsteşarı Yusuf Tekin'nin Konu İle İlgili Yaptığı Açıklamalar:

"Herkese günaydınlar, hayırlı cumalar. Arkadaşlar müdür yardımcılığı sınavı ile ilgili çokça spekülasyon yapılıyor. Şunu açıklamak zorunlu hale geldi. Bakanlık, sınavı iptal etmedi, bir sendikanın açtığı dava da yürütmenin durdurulması kararı verildi. Dolayısıyla bu karar üzerine, adı geçen sınavdan hareketle bir idari işlem tesis edemeyiz. Sınavı İptal de etmedik,yargı kararına karşı itirazımızı ve savunmamızı yaptık yargının esastan nihai kararını bekliyoruz.Yargı kararını verip sınavı etmezse biz bu sınav sonuçlarına göre işlem tesis edeceğiz.Herkese tekrar hayırlı cumalar, hayırlı ramazanlar."

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.