Okul Müdürü Mülakatları Başladı

Okul Müdürü Mülakatları Başladı

Bu sene ilk kez yapılan okul müdürü değerlendirme süreci sonrası görevden alınan okul müdürleri yerine yeni müdür atamaları için geri sayım başlarken adaylar bugün sözlü mülakata tabi tutuluyor.

 Bilindiği üzere daha önceden müdür atamaları için süreç başlamış, il milli eğitim müdürlükleri tarafınca sözlü mülakata katılmaya hak kazanan adaylar ve giriş yerleri açıklanmıştır. Bu gelişmelerin ardından bugün okul müdürü sözlü mülakat değerlendirmeleri resmen başlamış durumdadır. Her geçen gün biraz daha heyecan içinde bekleyen adayların bir kısımını bugün mülakata katılmış durumdalar. 

16-23 Ekim tarihleri arasında mülakata alınacak olan adayların bir kısımı bugün mülakata 81 ilde alınmaya başlandı. Adaylar birbirleriyle yarışacakken münhal kadronun 3 katı kadar aday sözlü mülakata çağrılacak. Sınava katılan adayların aldıkarı puanlar ve 2011 puanı olanlar müdürlük atamaları için hak kazanacaklar. En çok adaylar ise İstanbul ve Ankara ilinde olmuştur. İstanbul'da toplam 4246 kişi Ankara'da ise toplamda 2340 aday yarışacak. Sözlü sınavların duyurulması ise 24-26 Ekim tarihleri arasında olacaktır. Bugün sınava katılan adaylar ise bir gün idari izinli sayılacaktır. 

Şimdiden sınava katılan tüm okuyucularımıza başarılar diliyoruz. Müdür atama sürecinde tüm gelişmeleri yakından takip ederek sizlere duyurmaya devam edeceğiz. Silerde bizleri yakından takip ederek tüm gelişmelerden haberdar olabilrisiniz. 

Mebpersonel.Com/Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.