Şube Müdürlüğü Atamaları seçim Sonrası yapılacak

Şube Müdürlüğü Atamaları seçim Sonrası yapılacak

Meb'ten Şube Müdürlüğü Sınavı Başarı Sırası Açıklamasından sonra en çok merak edilen konular;Mülakatlar ne zaman yapılacak ve atamalarında ne zaman gerçekleştirileceği bilgileridir.

 Şube müdürlüğü sıralaması ve açıklanma tarihini siz değerli okuyucularımıza en doğru şekilde vermiştik.Yine merak ettiğiniz konulardan olan mülakatların ne zaman gerçekleştirileceğini sizinle paylaşmak istiyoruz.Ayrıca şube müdürlerinin atama sonuçlarını ve atamaların da hangi tarihlerde yapılacağını sizinle paylaşıyoruz.


  Şube Müdürlüğü Sınavı Başarı Sıralarının açıklanması ile beraber artık gözler mülakatların yapılacağı tarihte.Bakanlık Mülakatlar için zaman kaybetmeden işe koyulup Şube Müdürlüğü komisyonlarını oluşturacak ve yaklaşık olarak bir ay veya en geç bir buçuk ay içinde  tüm mülakatları bitirecek.Bütün Mülakatları yani  5.913 kişinin mülakatlarını mart ayının 2. haftasına kadar bitirecek.Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Mart 15'i gibi mülakatlar bitirilmeye çalışılacak.


  Sonuçların açıklanması ve atamaların yapılması ise seçimlere takılacak.30 mart 2014'te yapılacak seçimlerden sonra mülakatlarda başarılı olanlar açıklanacak ve yine zaman kaybetmeden yeni görev yerlerinde taze şube müdürü arkadaşlarımız  iş başı yapacaklar.mebpersonel.com ailesi olarak tüm şube müdürü adayı arkadaşlara mülakatlarda başarılar diler ve herşey gönüllerince olması dileklerimizle saygılarımızı sunarız.


Mebpersonel.Com özel haber
Bu haber/yazının tüm hakları Mebpersonel.Com'a aittir. İzin alınmadan veya açık kaynak gösterilmeden yapılan alıntılar için uyarı yapılmaksızın yasal takip yapılır.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.