Şube Müdürlüğünde Nereler Tercih Edildi

Şube Müdürlüğünde Nereler Tercih Edildi

Şube Müdürlüğünde Nereler Tercih Edild

 10 nisan 2014 saat 17:00 itibariyle şube müdürlüğü tercih işlemleri sona ermiştir. Atama sonuçları 16/04/2014 tarihinde, Bakanlığın Internet sitesinde duyurulacaktır Tercihte bulunan tüm arkadaşlara başarılar diler tercihlerine atanmalarını dileriz.

 
Şube müdürlüğü sözlü sınav sonuçları açıklandığında Türkiye birincisinin Balıkesir'den 98.80 puanla Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğünde şube müdürü olarak halen görev yapan  M. S ‘ın  olduğunu haberleştirmiştik.Türkiye birincisi olan M.S ilk tercihinin  Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yana kullanarak birinci sıradan tercih  etmiştir.
 
Yine Türkiye sıralamasında  98.15 puanla İlk beş içerisinde yer alan S.A , Çankaya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü birinci sıradan tercih etmiştir.
 
- 77 puan ve üstü alan  1700 kişinin tercihlerini yüzde yetmişi batı  illerinden yana kullandı
 
-90 puan ve üstü alan 450 kişinin büyük şehir statüsündeki  batıdaki il merkezlerini ve büyük ilçeleri tercih etti
-Özellikle Ankara'ya beklenenin üzerinde başvuru  yapıldığı bunlardan  Çankaya ve İl Milli Eğitim müdürlüğüne 96 ve üstü puanın anacak yetebileceği yine Ankara'nın merkez ilçesi olmayan Kazan ve Ayaş'a  bile 90 puan ve üstü bir puanla anacak atanabileceğidir.
-Balıkesir ,Bursa ve Aydın gibi illerin İstanbul'dan daha çok tercih edildiği İstanbul'a  90 puanla  atanma şansın oldukça yüksek olduğu  gözükmektedir. 

Selam ve saygılarımla

 

Fatih GENÇ

Eğitim Yöneticisi

Kamuajans.com/

 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.