TÜRK EĞİTİM-SEN'İN EKYS HAZIRLIK KURSU BAŞLADI

TÜRK EĞİTİM-SEN'İN EKYS HAZIRLIK KURSU BAŞLADI

Türk Eğitim Sen Ankara Şubeleri tarafından düzenlenen MEB EKYS kursu başladı. Katılımcılara Hafta içi ve hafta sonu alanında uzman akademisyenler tarafından, ÖSYM’ce açıklanan konulara göre dersler veriliyor. Söz konusu kurstan Ankara’da bulunan Türk Eğitim Sen üyeleri ücretsiz olarak faydalanıyor.

Açılış konuşmasını yapan Türk Eğitim Sen Genel Sekreteri Musa Akkaş kursa katılan üyelere katılımlarından dolayı  memnuniyetlerini dile getirdi. Akkaş; “Sizleri bu çatı altında misafir etmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Yönetici adaylarımıza bu kursumuz ciddi katkılar sunacaktır. Ülkemizin çok kıymetli akademisyenleri bu kurs sürecinde katılımcılarla birlikte olacaktır. Türk Eğitim Sen olarak ÖSYM tarafından ilk defa yapılacak olan MEB yöneticilik sınavına üyelerimizi hazırlıyoruz. Kurmuş olduğumuz uzaktan eğitim sistemi olan Türk Eğitim Sen Akademi ile sınav konuları, sorular ve çok yakında da sunacağımız ders videoları ile üyelerimizi destekliyoruz. Türk Eğitim Sen olarak üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazırız. Her türlü imkanımızı Türk Eğitim Sen’ üyelerinin daha ileri gitmesi için seferber edeceğiz.  Eğitim sürecinin başarılı geçmesini diliyorum.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.