TÜRK EĞİTİM-SEN’DEN ÜYELERİNE MEB EKSY 2020 DESTEĞİ

TÜRK EĞİTİM-SEN’DEN ÜYELERİNE MEB EKSY 2020 DESTEĞİ

Türk Eğitim-Sen tarafından üyelerinin kullanımına ücretsiz olarak sunulan Türk Eğitim-Sen Akademi Eğitim Platformu, Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı 2020 (MEB EKYS) Hazırlık Modülünü güncelleyerek hizmete sundu.

Türk Eğitim-Sen tarafından üyelerinin kullanımına ücretsiz olarak sunulan Türk Eğitim-Sen Akademi Eğitim Platformu, Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı 2020 (MEB EKYS) Hazırlık Modülünü güncelleyerek hizmete sundu.

15 Mart 2020 tarihinde ÖSYM tarafından yapılacak olan MEB EKYS 2020 ile Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı eğitim kurumlarına müdür ve müdür yardımcısı görevlendirilecek.

Yönetici adayları başvurularını, 22-30 Ocak 2020 tarihleri arasında bir başvuru merkezinden veya https://ais.osym.gov.tr internet adresinden yapacaklar ve sınav ücretini yatırarak başvurularını tamamlayacaklar.

Konu hakkında açıklama yapan Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan şunları söyledi:

“Alanında uzman eğitim ve bilişim uzmanlarınca Ar-Ge birimimiz tarafından tasarlanan ve hizmete sunulan Türk Eğitim-Sen Akademi Eğitim Platformunu 2018 yılında hizmete sunduk. Eğitim Platformumuz son iki yıl içerisinde sınavlara hazırlıkta yoğun biçimde kullanıldı. Adaylar, geçtiğimiz yıl 21 Nisan tarihinde yapılan Yönetici Atama Sınavını için bu platformu kullanmıştı.  Toplamda 20 binden fazla üyemiz sınavlara Türk Eğitim-Sen Akademi ile hazırlandı. Şu anda sistemi 27 bin üyemiz kullanıyor. Bu kapsamda 2020 MEB Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavına ilişkin hazırlıklarımız da tamamlandı. Eğitim platformumuzda sınava hazırlık amacıyla konular, konu özetleri, e-kitaplar, video dersler, sınav analiz videoları, soru bankası ve deneme sınavları hizmeti sunuluyor. Üyelerimiz, 15 Mart 2020 tarihinde yapılacak olan MEB Yöneticilik Sınavına hazırlıklarını Türk Eğitim-Sen Akademi ile yapabilirler. Eğitimde kariyer amaçlayan arkadaşlarımız bu sınava mutlaka girmelidir. Yönetici adayları bu sınava girsin, başarılı olsun ve adı, sıfatı, pozisyonu ne olursa olsun hiç kimse ya da gruba biat etmeden, kendi bileklerinin hakkı ile yönetici olsunlar. Milli Eğitim Bakanlığı, tıpkı geçen yıl olduğu gibi, 15 Mart’ta yapılacak olan yazılı sınavın sonuçlarını da tahrip etmeden yönetici ataması yapmalıdır. Şimdiden sınava girecek üyelerimize başarılar diliyorum.”

Türk Eğitim-Sen Akademi’ye üyelik ve diğer işlemler https://tesakademi.net adresinden online olarak yapılıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.