Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Yeniden Atandı

Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Yeniden Atandı

Üsküdar İlçe Emniyet Müdürünün görevden alınmasından sonra yerine 2014 yılında Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yapan İlyas Tekin yeniden atandı.

 Dürüst ve başarılı çalışmalarıyla eğitim camiasında saygın bir yeri olan İlyas Tekin'i makamında ziyaret ettik. Tekin, burada yaptığı açıklamada, tarih ve kültür şehir olan Üsküdar'ın sorunlarını çok iyi bildiğini, eğitim kalitesini daha da artırmak için bir ekip çalışması yapacaklarını söyledi. Tekin, şunları söyledi, "Sayın Kaymakamımız, Belediye başkanımız, yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz ve okul aile birliğimizle birlikte işbirliği yapacağız.

 Hedefimiz, Üsküdar'ı, İstanbul ve Türkiye'de eğitimde birinci yapmak. Üsküdar tarihi bir ilçe olduğu için boş okul alanı bulmak biraz zor. Daha çok eski okuları yıkıp, arsa müsaitse buralara daha büyük okullar yapacağız. Daha önce yaptığımız gibi, güçlendirilmesi gereken okulları güçlendireceğiz. Hem fiziki, hem de modern yapılara önem vereceğiz. Asıl hedefimiz olan eğitim-öğretimde öğrencilerimiz daha iyi eğitim almalarını sağlayacağız. İnşallah bunu da başaracağımıza inanıyorum. Bizim gayemiz vatanamıza-milletimize hizmet etmektir." 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.