Yönetici Atama Yönetmeliği  eksiklikler için komisyon kurdu

Yönetici Atama Yönetmeliği eksiklikler için komisyon kurdu

YÖNETİCİ ATAMA YÖNETMELİĞİ GELEN ELEŞTİRİLER ÜZERİNE BİR KOMİSYON KURDUK

 Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Yönetici Atama Yönetmeliği'ne gelen eleştiriler üzerine bir komisyon kurduklarını belirterek, "Gelen eleştirileri değerlendirmek için arkadaşlarımızı görevlendirdik. Bu dinamik bir süreç. Uygulamayı bir görelim. Ben çok büyük bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Sıkıntı olan yerleri de çözeriz" dedi.  


- Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Yönetici Atama Yönetmeliği'ne gelen eleştiriler üzerine bir komisyon kurduklarını belirterek, "Gelen eleştirileri değerlendirmek için arkadaşlarımızı görevlendirdik. Bu dinamik bir süreç. Uygulamayı bir görelim. Ben çok büyük bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Sıkıntı olan yerleri de çözeriz" dedi.


Bakan Avcı, Başkent Öğretmenevi'nde düzenlediği basın toplantısında eğitim muhabirleriyle bir araya geldi. Yönetici Atama Yönetmeliği ile ilgili eleştirilerin değerlendirileceğini vurgulayan Avcı, şunları söyledi:

"Biz hiçbir zaman, hiçbir konuda "Her şeyin en doğrusunu biz biliyoruz, biz ne yaparsak doğru yaparız, dolayısıyla alın ve bunu kabul edin' gibi bir tutum içerisinde olmayız. Bu konu da dahil olmak üzere pek çok konuda eksiğimiz olabilir, yanlışımız olabilir. Şimdi görmediğimiz ama uygulamada karşımıza çıkan aksaklıklar olabilir. A

ma siyaset zaten bunun için var. Zaman içinde ortaya çıkan eksiği, yanlışı düzeltmek için siyaset bulunuyor. Biz de zaten şu an hemen bir komisyon kurduk. Gelen eleştirileri değerlendirmek için arkadaşlarımızı görevlendirdik. Bu dinamik bir süreç. Uygulamayı bir görelim. Ben çok büyük bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Sıkıntı olan yerleri de çözeriz."

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.