Yöneticilik Görevinden Ayrılma Duyurusu

Yöneticilik Görevinden Ayrılma Duyurusu

Yöneticik Görevinden Ayrılma Duyurusu

Gaziantep İl Milli Eğitim Müddürlüğü tarafında " Yöneticik Görevinden Ayrılma Duyurusu"

İlimize bağlı resmi eğitim kurumlarında yönetici olarak görev yapanlardan aşağıda yapılan açıklamalar kapsamında Valiliğimizce ilgi Yönetmelik hükümleri çerçevesinde yöneticilik görevinden öğretmenliğe atamaları yapılacaktır.

Müdür, müdür başyardımcısı ve müdür yardımcısı görevlerinden istekleri üzerine ayrılmak isteyenler ile bulunduğu eğitim kurumunda norm kadro fazlası konumunda olan müdür başyardımcısı ve müdür yardımcılarının başvuruları alınacaktır.

Bu çerçevede yöneticilik görevinden ayrılacakların ilgi Yönetmeliğin 32. maddesi ve 34. maddesi uyarınca; bulundukları eğitim kurumunda alanlarında açık norm kadro olması ve istemeleri halinde bu eğitim kurumuna, aksi durumda öncelikle kadrolarının bulunduğu ilçede olmak üzere, il sınırları içinde durumlarına uygun ihtiyaç bulunan eğitim kurumlarına öğretmen olarak atamaları yapılacaktır.

İl genelinde alanlar bazındaki ihtiyaçlar Müdürlüğümüzün http://gaziantep.meb.gov.tr/ internet adresinde 13.11.2015 tarihi itibari ile yayımlanacak olup ilgililer ekte gönderilen matbu dilekçe ile 10 adet eğitim kurumunu tercih edebileceklerdir.

Atamalar isteklilerin hizmet puanı üstünlüğüne göre tercihleri de dikkate alınarak  yapılacaktır. Yöneticilik görevinden ayrılmak isteyenler tercihleri dışında boş kalan eğitim kurumlarına atanmak isteyip istemediklerini ayrıca belirteceklerdir.

Başvurular 13-17 Kasım 2015 tarihleri arasında alınacak, İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerince dilekçeler  toplu olarak 18/11/2015 tarihi saat 12:00 ´a  kadar Müdürlüğümüz İnsan Kaynakları Hizmetleri-1(Yönetici Görevlendirme )Bölümüne  elden teslim edilecektir.

 

Bilgilerinizi ve gereğinin yukarıda yapılan açıklamalar doğrultusunda yapılmasını ve İlçenizde görev yapan yöneticilere imza karşılığı duyurulmasını önemle rica ederim.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.