Yusuf Tekin'den ''Şube Müdürü Atamaları'' Açıklaması

Yusuf Tekin'den ''Şube Müdürü Atamaları'' Açıklaması

Şube Müdürü Atamalarıyla İlgili Müsteşardan Flaş Açıklamalar geldi. MEB Müsteşarı Yusuf tekin siz işinize bakın, rahat olun dedi.

Şube Müdürü Atamalarıyla İlgili Müsteşardan Flaş Açıklamalar geldi. MEB Müsteşarı Yusuf tekin siz işinize bakın, rahat olun dedi.

Müsteşar Yusuf Tekin'in açıklamaları:

Sevgili arkadaşlar maalesef bu konuda yüzlerce davanın hepsi Lehimize sonuçlandı.Ama çok enteresan Dünyanın hiçbir yerinde karşılığı olmayan, hiç üyesi olmayan bir sendikanın açtığı davayı Danıştay haklı buldu. Bakın arkadaşlar ben bu davayı ciddiye bile almam .

Çünkü İdarenin en temel prensibi hakkı ve menfaati ihlal edilen kişilerin dava açmasıdır. Sonra Danıştay Dava Daireler Genel Kurulunun bir kararı var. "Sendikalar, sendika üyesi kişilerin hakkı ve menfaati ihlal edildiyse onlar adına müdahil olup davalar açabilir. "dedi. Amenna, tamam. Dolayısıyla üyesi olan bir sendika dava açarsa bizim için muteber bir davadır. Ama üyesi olmayan bir sendika dava açarsa , ben şöyle düşünüyorum:"Ben bu davayı kazanırsam kahraman olacağım ve çok çok üyem olacak.

Böyle bir mantıkla beklenen haktan hareketle böyle bir şeye girme hakkı , yetkisi hiçbir şeyi yoktur. Ama çok tuhaf bir şekilde Danıştay hepsinin bizim Leh'imize karar verildiği bir konuda aleyhimize karar verildi. Karar bize henüz tebliğ edilmedi. Ben de sizin gibi dün medyadan duydum.

Ama şuna İnanın bu konuda ne gerekiyorsa yapacağız.Sabah İl Müdürümüzle de bu konuyu görüştük. 4 farklı alternatifimiz var. Ama şuna İnanın mutlaka bu konuyu çözeceğiz. Siz rahat olun, işinize bakın.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.