30.000 TL’lik teklif yapıldı! En yüksek promosyonu hangi banka veriyor?

30.000 TL’lik teklif yapıldı! En yüksek promosyonu hangi banka veriyor?

Çalışanların bankaların promosyon tekliflerine yönelik araştırmaları sürüyor. Nisan ayının son günlerinde yeni promosyon teklifleri gelmeye devam ediyor. İşte detaylar…

Mayıs ayına çok az bir zaman kala promosyon ödemelerinde yenilikler yapılmaya devam ediyor. Önümüzdeki ayda emekli promosyon ödemelerinde bir artış olup olmayacağı merak konusu. Aynı zamanda çalışanların da bankalardan almış oldukları promosyon ödemeleri için araştırmalar sürüyor.

Bu kapsamda çalışanların maaş promosyonlarının belirlenmesi adına bankalar ve kurumlar arasında sürekli olarak görüşmeler gerçekleşiyor. Yapılan görüşmelerin ardında alınan kararlar ve nihai durumlar kamuoyu ile an be an paylaşılmaya devam ediyor. Nisan ayının son günleri içerisinde, promosyon ödemelerine ilişkin araştırmalar sürüyor.

30.000 liralık promosyon anlaşması

Nisan ayı bitmek üzereyken maaş promosyon ödemeleri için yeni teklifler gelmeye devam ediyor. Ayın son günlerinde Amasya İl Özel İdaresi’nin yapmış olduğu açıklamada muhtarların maaş promosyon sözleşmelerinin imzalandığı bilgisine ulaşıldı.

Bu aşamada en yüksek teklifi sunan Amasya Denizbank şubesi ile birlikte promosyon sözleşmesi imzalanmış oldu. En yüksek teklifi yapan Amasya Denizbank Şubesi ile promosyon anlaşması sağlandı. 30.000 TL’lik olan promosyonun anlaşmasının imzalandığı süreçte Amasya İl Özel İdaresi’nin sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapıldı.

“İl Özel İdaremiz toplantı salonu içinde gerçekleştirilen banka promosyonu pazarlığı esnasında Genel Sekreter Yardımcısı Özgür Çak ve diğer banka temsilcileri katıldı. Bankalar içerisinde en yüksek promosyon teklifini yapan Denizbank Şubesine ihale kalmıştır.” Açıklamasında bulundu.

2024 Nisan ayı promosyon teklifleri

Amasya İl Özel İdaresi muhtarlar için yapılan görüşmede Denizbank’ın yapmış olduğu teklif ile diğer bankalar içerisinde en fazla teklif yapan banka olması nedeni ile ihaleyi kabul etmiştir. Ülke genelinde tüm personel nisan ayının bitmesi ile beraber çalışanlar belediye personelleri ve diğer meslek grupları bankaların yapacağı promosyon tekliflerine ilişkin araştırmalarını sürdürüyor.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.