5 litrelik Ayçiçek yağına şaşırtan fiyat! Alan bir daha alıyor…

5 litrelik Ayçiçek yağına şaşırtan fiyat! Alan bir daha alıyor…

Ayçiçek yağı, özellikle son günlerde fiyatların fazlaca arttığı göz önüne alındığında fiyatı en hızlı yükselen ürünlerden biri olarak biliniyor. Fakat yapılan bu indirim herkesin marketlere akın etmesine neden oldu. İşte detaylar…

Binlerce kişi ayçiçek yağı indirim detaylarını büyük bir merakla araştırmaya devam ediyor. Kamuoyu da market raflarında bulunan ayçiçek yağı fiyatlarının incelemesini sürdürüyor. Fiyat artışlarının yapılmasının ardından halk, özellikle market alışverişi yaparken tasarruf etmek adına ayçiçek yağındaki indirim ve promosyonları yakından takip ederek satın almak durumunda kalıyor.

Ayçiçek yağına şok indirim!

Ayçiçek yağında yapılan fiyat indirimi açıklanırken, 5 litre ayçiçek yağının fiyatı halkı şok etti. Birçok pazarda arka arkaya açıklanan kampanyalar halkın dikkatini çekti.

Migros ve Bizim Market’lerde yapılan indirim ve promosyon haberleri yurt genelinde çok fazla dikkat çekti. Market zincirleri de indirimleri ilan etmeye devam ediyor. Art arda yapılan indirim ve promosyon detayları halkı meraklandırdı. Migros ve Bizim marketlerde yapılan diğer indirimler de merak konusu oldu.

5 Litrelik ayçiçek yağı fiyatları

Son günlerde yapılan Ayçiçek yağı indirimi vatandaşı akın akın marketlere koşturdu. Migros ve Bizim Market’in yapmış olduğu bu indirim vatandaşın cebini rahatlattı. İndirimli market fiyatları aşağıdaki gibidir:

Migros Marka Ayçiçek Yağı Fiyatları

1 Litre: 48.50 TL

2 Litre: 87.50 TL

5 Litre: 194.95 TL

Yudum Marka Ayçiçek Yağı Fiyatları

1 Litre: 79.95 TL

2 Litre: 139.95 TL

5 Litre: 249.95 TL

Komili Marka Ayçiçek Yağı Fiyatları

1 Litre: 73.95 TL

2 Litre: 135.95 TL

5 Litre: 244.95 TL

Orkide Marka Ayçiçek Yağı Fiyatları

1 Litre: 69.90 TL

2 Litre: 129.90 TL

5 Litre: 199.95 TL

Bizim Market Besler Marka Ayçiçek Yağı Fiyatları

2 Litre: 46.90 TL

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.