857 bin TL’nin altına Sıfır kilometre araç almak artık mümkün.

857 bin TL’nin altına Sıfır kilometre araç almak artık mümkün.

Otomobil fiyatlarında artışların devam etmesiyle birlikte, 1 milyonun altına sıfır kilometre araç bulmak neredeyse imkansız hale gelirken, Dünyanın en büyük otomobil üretici firmasının o aracı 857 bin TL’ye kadar düştü. Detayları haberimizin devamında...

Özellikle Türkiye otomotiv pazarında yaşanan pahalılık son zamanlarda en çok gündem olan konular arasında yer alırken, Renault Clio, kullanıcıların beklentilerini karşılayacak biçimde dizayn edilmiş donanım paketleri sunuyor. Üstelik uygun fiyat seçeneğiyle. İşte sizlerle Renault Clio’nun 857 bin TL’ye kadar düşen modeli ve güncel fiyat listesi...

Clio’nun teknik özellikleri!

Sıfır ve ikinci el otomobillerde artış sürerken, fiyatı 857 bin TL’ye kadar düşen otomobil fiyatıyla dikkatleri üzerine çeken Renault Clio, gelişmiş multimedya sistemine ek olarak konforlu ve aynı zamanda da ayarlanabilir koltuklarıyla ön plana çıkarken, gelişmiş güvenlik özellikleri gibi etkenler ile birlikte araba tutkunlarının dikkatleri çekmeye devam ediyor.

Renault fiyat listesine ile birlikte sunduğu zengin özellikleriyle ön plana çıkarken, Renault Clio’nun otomatik şanzıman seçeneği, kullanıcılara hem konforlu hem de verimli bir sürüş deneyimi sunuyor.

Otomatik şanzıman, özellikle şehir içi trafikte ve aynı zamanda da uzun yolculuklarda, büyük avantaj sağlayarak rahatlık ve yakıt ekonomisi sunuyor.

Renault Clio’nun güncel fiyat listesi!

Performans değerlendirildiğinde, Clio’nun dinamik sürüş karakteristiği ve etkileyici ivmelenme kabiliyeti ön plana çıkarken, Renault Clio’nun güncel fiyat listesi ise şu şekilde yer alıyor:

  • Renault Clio Equilibre 1.0 SCe 65 hp modelinin fiyatı 857 bin lira
  • Renault Clio Equilibre 1.0 TCe x-tronic 90 hp modelinin fiyatı 971 bin lira
  • Renault Clio Evolution 1.0 TCe x-tronic 90 hp modelinin fiyatı 1 milyon 001 bin 900 lira
  • Renault Clio Techno Esprit Alpine 1.0 TCe x-tronic 90hp modelinin fiyatı 1 milyon 101 bin lira
  • Renault Clio Techno Esprit Alpine E-Tech Full Hybrid 145hp modelinin fiyatı milyon 362 bin lira

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.