Altına yatırım yapanlar parayı bulacak! Yıl sonu altının ulaşacağı rakamlar dudak uçuklattı!

Altına yatırım yapanlar parayı bulacak! Yıl sonu altının ulaşacağı rakamlar dudak uçuklattı!

Son dönemde altın fiyatları ile ilgili analizlerini paylaşan İslam Memiş açıklamalarda bulundu. Türkiye'de en çok tercih edilen yatırım araçlarından birisi herkes tarafından bilinen altın oluyor. Altın yatırımcılarını ilgilendiren son dakika gelişmeleri..

En güvenilir yatırım aracı yıllardan beri değişmeyen altın oluyor. Elinde bir miktar yatırımı olan o parayı altın yaparak garantilerken son günlerde altın fiyatlarındaki dalgalanma bu durumu değiştirmek üzereydi. Altın piyasasında son dönemde yaşanan düşüş yatırımcıların paniklemesine sebep oldu. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı olarak tanınan İslam Memiş yatırım aracı olan altın ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı.

İslam Memiş’ten altın fiyatları ile ilgili analizler

Tüm zamanların en güvenilir yatırım aracı olarak bilinen altın, son dönemde yatırımcılarını zor duruma soktu. Bunun üzerine Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş en son açıklamasında altın fiyatları ile ilgili analizlerini kamuoyu ile paylaştı. Türkiye'de en çok tercih edilen yatırım araçlarından birisi de altın olurken altın yatırımcılarını yakından ilgilendiren son dakika gelişmesi sizlerle.

Altın önümüzdeki aylarda yeni zirvelerini test edecek!

Altın piyasası ile ilgili analizlerini paylaşan İslam Memiş şu ifadelere yer verdi;

"Yılın ilk çeyreğinde altın fiyatları yükseliş seyrini korudu. Tabi ki bu yükselişlerde ons altın ve gram altın tarafında merkez bankalarının faiz politikaları, jeopolitik gerilimler etkili oldu.

Hem ons altın hem gram altın her ay yeni bir rekora imza atarak ilk çeyreğini tamamladı. Bugün tarihi zirve olarak adlandırdığımız ama önümüzdeki aylarda yeni zirvelerini test edecek olan ons altın var karşımızda. 2300 dolar rekor seviyesine kadar yükseldi.” diye açıklamada bulundu. Yapmış olduğu açıklama ile altın yatırımcılarına önemli mesajlar veren İslam Memiş altınla ilgili analizlerini kamuoyu ile paylaşmış oldu.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.