Bu il 23 Nisan’da ulaşımı ücretsiz yapıyor!

Bu il 23 Nisan’da ulaşımı ücretsiz yapıyor!

İzmir'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda toplu taşıma ücretsiz olacak! İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin yapmış olduğu açıklamaya göre, bayram coşkusu kentin dört bir yanında hissedilecek.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı coşkuyla kutlamaya hazırlanıyor. Kentte düzenlenecek etkinliklerle birlikte, vatandaşların bayram sevincini paylaşacak olan belediye, 23 Nisan'da toplu taşıma araçlarını ücretsiz yapacak.

Ulaşım ücretsiz olacak!

23 Nisan Salı günü İzmir'de yaşayanlar, bayram coşkusunu doyasıya yaşamak için toplu taşıma araçlarını ücretsiz kullanabilecekler. İzmir Büyükşehir Belediyesi, 30 ilçede düzenleyeceği "Gezici Çocuk Şenlikleri" ile çocuklara unutulmaz bir bayram yaşatmayı hedefliyor.

Kültürpark'ta düzenlenecek olan Çocuk Şenliği, 23 Nisan Salı günü saat 12.00'de başlayacak. Kaskatlı Havuz yanında gerçekleşecek olan programda çocuklar için çeşitli etkinlikler planlanmış durumda. Konserler, sihirbaz gösterileri, dans gösterileri ve daha birçok etkinlikle çocuklar keyifli vakit geçirecekler.

İzmir doğal yaşam parkı ücretsiz!

Ayrıca, 6-18 yaş arasındaki ziyaretçilerini 22-28 Nisan tarihleri arasında ücretsiz olarak ağırlayacak olan İzmir Doğal Yaşam Parkı da bayram coşkusuna katkı sağlayacak.

İzmir'de yaşayanlar ve ziyaretçiler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı coşkuyla kutlayacaklar. Üstelik, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin ücretsiz ulaşım hizmeti ve düzenleyeceği etkinliklerle bayram coşkusunu en üst seviyede yaşayacaklar.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.