Cumhurbaşkanından emekliye müjde! Tüm emeklilere 25.000 TL nakit!

Cumhurbaşkanından emekliye müjde! Tüm emeklilere 25.000 TL nakit!

Tüm emeklilerin beklediği güzel haber sonunda geldi. Fark aramadan tüm emeklilere 25 bin TL ek ödeme gerçekleşecek. Detaylar haberimizin devamında…

Son dönemlerde tüm emeklilerin merakla beklediği müjdeli haber sonunda geldi. Bu haber emeklinin yüzünü güldürecek. 25 bin TL ek ödemeler gerçekleşecek. Kamu bankaları duyurdu. Detaylara bakalım..

Emeklilerin yüzü gülecek! 25 bin TL ek ödeme!

Sık sık karşılaştığımız bir sorun da emekli maaşlarının düşüklüğü ve bu yüzden de emekli vatandaşlar maddi giderlerini karşılayabilmek için banka kampanyalarını yakından takip ediyorlar. Yapılan son duyurulara göre Ziraat Bankası, Halk Bank ve Vakıfbank tüm emekli vatandaşlara 25 bin TL emekli kredisi ödemesi yapacağını duyurdu. Bildiğiniz üzere Ocak ayı zam döneminde emekli vatandaşlara 49,25 oranında zam yapılacağı açıklanmıştı ve bu durum gösteriyordu en düşük olan emekli maaşı yani 7500 TL 10 bin TL’ye yükseltilmiş oldu. Bu haber tüm emeklinin yüzünü güldürecek çünkü Temmuz ayında yapılacak ara zamları beklerken yeni bir emekli kredisi kampanyası tüm vatandaşa iyi gelebilir.

Emekliler bu krediden nasıl faydalanabilir?

Kamu bankalarının açıklamalarına istinaden emekli müşterilere 25 bin TL uygun faizli ödeme gerçekleşecek. Bu bahsedilen 25 bin TL uygun faiz oranlı krediden faydalanabilmek için 31 Mayıs tarihine kadar başvurular gerçekleşmiş olması gerekiyor. Öncelikle emekli müşterilerin kredi geçmişlerine bakılacak bu durumda 25 bin TL’den 50 bin TL’ye kadar miktar yükselebilecek. Bankalar müşterilerine sundukları bu kredileri 36 aya kadar vadeli kredi ödemesi imkanından faydalandırıyorlar. Kamu bankalarının 25 bin TL kredi ödemesinden faydalanmak isteyen tüm vatandaşların, başvurularını banka şubelerine gitmeye gerek kalmadan dijital kanallar aracılıyla rahatlıkla gerçekleştirebilirler. Başvurular yalnızca kimlik numarası ile yapılabiliyor. Sunulan bu kredi sayesinde tüm emekli müşteriler 36 ay vade ile 25 bin TL’ye kadar kredi alabiliyor ve maddi ihtiyaçlarını karşılayarak daha rahat yaşamış olmaları sağlanıyor.