Emekliye bu bankalardan müjde!

Emekliye bu bankalardan müjde!

Bankalar zaman zaman mevcut müşterilerinin memnuniyetini attırmak, yeni potansiyel müşteri bulmak, hizmetlerini tanıtmak ve teşvik etmek amacıyla çeşitli promosyonlar sunar. Bu promosyonlar amaç ve hitap kitlesine göre değişim gösterir.

Yeni bir açıklamaya göre bankaların şuan ki hedefi ve amaçları emeklilere yönelik promosyonlar. Buna göre pek çok banka emeklilere yeni promosyonlar hazırlamakta.

Türkiye de binlerce emekliyi yakından ilgilendiren açıklamaya göre alt sınırı 8 bin TL olmak üzere 18 bin TL’ ye varan promosyonlar verilecek. Bankadan bankaya değişen bu promosyonlar pek çok emeklinin ilgisini çekmekte. Buna göre emekliler, 23- 30 Nisan 2024 tarihlerinde emekli maaşlarını bankaya taşıyarak bu promosyonlardan yararlanabilecekler.

Emekliye 18 Bin TL Promosyon

Binler emekli ve bağkurlu emekli promosyonlarının ne kadar olacağını düşünmekte. Yeni açıklanan bilgiye göre emekliler bankaya göre 18 bin TL’ye varan promosyonlar alabilecekler. Bunun için yapmaları gereken emekli maaşlarını promosyon almak istedikleri bankaya belirlenen tarihte geçirmek. Böylelikle 18 bin TL’ ye varan promosyonlardan tüm emekliler yararlanabilir.

Banka Promosyonları

Nisan ayı emekli promosyon maaşlarına göre en düşük promosyon 8 bin en yüksek ise 18 bin TL olarak görülmekte. Buna göre emekliler emekli maaşlarını geçirdikleri bankaya göre promosyon maaşı alabilecekler.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.