Kredi kartı kullanıcıları müjde! Nisan ayında kredi kullanıcılarına, 9.300 TL ödeme yapılacak...

Kredi kartı kullanıcıları müjde! Nisan ayında kredi kullanıcılarına, 9.300 TL ödeme yapılacak...

Bankaların sunmuş olduğu kampanyalar, tüketicilerin dikkatini çekmeye devam ettiği şu günlerde, Akbank yepyeni bir kampanya ile müşterilerinin karşısına çıktı. Harcadıkça kazandıran kampanya dahilinde ise 9.300 TL’ye varan ödeme yapacak. işte detaylar...

Akbank’ın Nisan ayına özel sunmuş olduğu kampanyaları, arasında Axess ve Wings kredi kartı kullanıcıları için sunmuş olduğu avantajlarla dolu kampanyası dikkatleri çekti. Banka Nisan ayı kampanyası dahilinde, müşterilerine, nakit ödeme, Mil puan, %25 indirim ve avantajlı taksit seçenekleri sunuyor.

Akbank’ın chip-para kampanyası detayları açıklandı!

Akbank, Nisan ayına özel kampanyalarıyla dikkatleri çekmeye devam ederken, Axess ve Wings kredi kartı kullanıcılarına müjdeyi verdi.

Akbank, Nisan kampanyaları dahilinde müşterilerine bazı şartlar altında, 9.300 TL üzerinde chip-para, 450.000’e kadar Mil puan, %25 indirim ve aynı zamanda avantajlı taksit seçenekleri gibi birçok ayrıcalık sunuyor. Banka tarafından duyurusu yapılan kampanya ile ilgili detaylar ise şu şekilde;

Akbank’ın yeni kampanyası dahilinde, Axess kredi kartı kullanıcıları, giyim ve elektronik harcamalarında chip-para fırsatı sunuyor.

Banka, 2.000 ve üzeri ikinci alışverişlerde her işlem başına 50 TL ödeyerek toplamda 200 TL yapacak.

Wings kart kullanıcıları da 3.000 ve üzeri ikinci alışverişlerde her işlem için, Mil puan vereceğini açıkladı.

Akbank’ın Nisan ayı chip-para kampanyası detayları açıklandı!

Wings kartına yeni başvuranlar, banka tarafından belirtilen tarih aralığında, 30 bin TL’lik harcamalarda 6.000 TL, 3.000 TL değerinde yurt içi uçak bileti alımlarında ise 300.000 puan kazanma fırsatı sunuyor.

Axess kart için sunulan kampanya detaylarından elde edilen bilgilere göre, Nisan ayına kadar yapılan ve onaylanan başvurular doğrultusunda, 15 Mayıs’a kadar, 2000 TL ve üzeri alışverişler için 300 TL’lik geri ödeme olanağı tanıyor.

Banka, 10 alışverişe özel olarak düzenlenen kampanya doğrultusunda, toplamda 3.000 TL chip-para kazanma fırsatı sunuyor.

Söz konusu kampanyalara katılım sağlayarak kampanya avantajlarından yararlanmak isteyen kişiler, Akbank Nisan ayı kampanya detayları ile ilgili bilgileri bankanın resmi web sitesi üzerinden ya da mobil bankacılık uygulaması aracılığıyla öğrenebilir.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.