Milli Emlak’tan bedavadan biraz pahalı arsa satış duyurusu geldi! Cebinde 6000 TL olan tabu sahibi olabilir!

Milli Emlak’tan bedavadan biraz pahalı arsa satış duyurusu geldi! Cebinde 6000 TL olan tabu sahibi olabilir!

Son zamanlarda Milli Emlak aracılığıyla yayınlanan ilanlar yoğun ilgi görmeye devam ederken, Milli Emlak’tan KDV’den muaf arsa satışı duyurusu geldi! İşte sizlerle Milli Emlak aracılığıyla yayınlanan ilan ile ilgili detaylar...

Arsa ihalesi 24 Nisan’da başlıyor!

Hayallerinizdeki arsa, tarla veya araziye sahip olmak için eşsiz fırsatlar sunan Milli emlak, yepyeni bir ilan daha yayınladı. Milli Emlak aracılığıyla yayınlanan ilanlar vatandaşlar için avantajlı fırsatlar sunmaya devam ederken, Milli Emlak’ın resmi web sitesi üzerinden yayınlanmış olduğu ilan detayları şu şekilde;

Milli Emlak aracılığıyla yayınlanan ilana göre, Bitlis Milli Emlak ve Van Milli Emlak, 40 parsel arazi ve arsa için satışların yapılacağı bilgisi yer alıyor.

İlan detaylarında yer alan bilgilere göre, Bitlis’te 2 arsa, 1 arazi yer alırken, söz konusu arazilerinin 566.94, 753.67 ve 2 bin 534 metrekare büyüklüğünde olduğunu bilgisi yer alıyor.

Bitlis’te 2 arsa, 1 arazi için belirlenen ihale tarihi ise 24 Nisan 2024 saat 10.00. İçin

Milli Emlak ilanlarına nasıl ulaşılabilir?

Milli Emlak aracılığıyla yayınlanan ilanlar dahilinde arsa sahibi olan kişiler için birbirinden farklı avantajlar sunulmaktadır. Bu avantajlar ise şu şekilde;

Milli Emlak tarafından sunulan en önemli avantaj KDV’siz ve 5 yıl süreyle beraber emlak vergisi üzerinde muafiyet olurken, arsa ve arazi satışları dahilinde taksitli ödeme seçeneği sunulması ise en önemli avantaj olarak dikkatleri çekiyor.

Ayrıca, Milli Emlak aracılığıyla yayınlanan ilan kapsamında, arsa arazi alımı için ihaleye katılan ve ihale sonucunda kazanan taraf olan kişiler, söz konusu taşınmazlar için peşin ödeme yapması durumunda, yüzde 20 indirim imkanı sunuluyor.

Milli Emlak resmi sitesi üzerinden her geçen gün yayımlanan arsa arazi konut gibi taşınmazlarla ile ilgili daha kapsamlı bilgileri, Milli Emlak’ın resmi sitesini ziyaret ederek öğrenebilirsiniz.

Hatta bulunduğunuz ilde satılık arsa olup olmadığını ve fiyatlarına ulaşım sağlanabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

1 Yorum