Müjdeli haber: Akaryakıt al, 150 TL paraf para kazan

Müjdeli haber: Akaryakıt al, 150 TL paraf para kazan

Halkbank, müşterilerine özel bir kampanya ile akaryakıt alışverişi yapanlara tam 150 TL değerinde Paraf Para hediye ediyor. Bu fırsat, 1 Nisan 2024'ten başlayıp 15 Mayıs 2024'e kadar geçerli olacak.

Totalenergies istasyonlarında 150 TL ve üzeri alışverişlerde, dördüncü alışverişin ardından müşterilere 150 TL Paraf Para kazanma imkânı sunuluyor.

Başvuru nasıl yapılır?

Kampanyaya katılmak oldukça basit! Paraf kart sahipleri, Paraf mobil uygulamasından "hemen katıl" butonuna tıklayarak veya Halkbank'a kayıtlı cep telefonundan TE2024 yazıp 3404'e SMS göndererek kampanyaya katılım sağlayabilirler. Katılım işlemi, ilk alışveriş öncesinde yapılmalıdır.

Kazanılan paraf paralar nasıl kullanılabilir?

Kazanılan Paraf Paralar, alışverişin ertesi günü karta yüklenecek ve 25 Haziran 2024'e kadar Paraf üyesi akaryakıt istasyonlarında veya otobüs alışverişlerinde kullanılabilecek. Bu fırsatı değerlendirmek isteyenlerin kampanya süresini ve kullanım koşullarını göz önünde bulundurmaları önemlidir.

Halkbank'ın bu tarz avantajlı kampanyalarından haberdar olmak için bankanın resmî web sitesini veya sosyal medya hesaplarını takip etmek önemlidir. Müşteriler, düzenli olarak güncellenen kampanyalardan faydalanarak ekonomik alışveriş yapma şansına sahip olabilirler.

Bu fırsatı kaçırmamak için akaryakıt alışverişlerinizde Halkbank'ın Paraf Para kampanyasını değerlendirebilir ve 150 TL'lik avantajı yakalayabilirsiniz. Unutmayın, daha fazla bilgi ve detaylar için Halkbank'ın resmi kanallarını ziyaret etmeyi unutmayın!

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.