T.C. kimlik numarasının son rakamı göre, Ziraat Banka’sından nakit ödeme! Hemen başvur ödemeni al!

T.C. kimlik numarasının son rakamı göre, Ziraat Banka’sından nakit ödeme! Hemen başvur ödemeni al!

Son dönemlerde yaşanan pahalılık sonrasında ay sonu bile zor getiren vatandaşlara müjde Ziraat Banka’sından geldi. Banka yeni kampanyası dahilinde “Borç Kapatma Kredisi” vereceğini duyurdu. İşte sizlerle borç Kapatma kredisi ile ilgili bilgiler....

Müşterilerine sunmuş olduğu hizmetlerle adından oldukça ettiren bankalar arasında neredeyse en başta yer alan, Ziraat Bank, yine müşterilerinin ihtiyaçlarına yönelik yepyeni bir kampanya ile gelerek, Borç Kapatma kampanyasını duyurdu. “Peki borç kapatma kredisi nedir. Borç kapatma kredisinin avantajları neler?”

Ziraat Bankası yeni kampanyasıyla dikkatleri çekti!

Ziraat Bank, T.C. Kimlik numarasının son hanelerine özel olarak düzenlenen avantajlı borç kapatma kredisi ile ilgili bilgileri resmi web sitesi üzerinden yayınlanarak, kamuoyuna duyurdu.

Banka tarafından sunulan avantajlı kredi seçeneği sayesinde, hali hazırda var olan borçlarınızı birleştirerek, daha uygun faizlerle yeni bir ödeme planı kurabilirsiniz.

Borç kapatma kredisi kampanyası ile ilgili detaylar neler.

Ziraat Bankası tarafından yayınlanan kampanya duyurusundan elde edilen bilgilere göre, borç kapatma kredisi ile ilgili bilgiler şu şekilde;

Ziraat Bankası’nın avantajlarla dolu kredi kampanyasından yararlanmak isteyen kişiler, Ziraat Bank şubelerini ederek, 100.000 TL’lik Borç Kapatma Kredisi için ilk başvuruda bulunabilirler.

Bankanın size en yakın banka şubesine giderek, kredi kampanyası ile ilgili daha kapsamlı bilgileri öğrenebileceği gibi, başvuru süreci ile ilgili daha kapsamlı bilgileri öğrenebilirsiniz.

Borç Kapatma Kredisi için başvuru yapacak olan kişilerden bazı belgeler talep edilecektir. Bunların arasında ise Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartı, gelir durumunuzu gösteren belge ve varsa kefilinizin bilgileri, gibi belgeler talep edilecektir.

Başvuru sırasında talep edilen belgeleri tamlayarak kredi başvurusu yapacak kişilere, borç kapatma kredisi kampanyası dahilinde, 100 bin TL ödeme yapılacaktır.

Kredi başvurusu onaylanan kişilerin belirtmiş olduğu hesaba kredi miktarı yatırılarak, borçlarınız kapatılacaktır.

Borç kapatma kredisi kapsamında, sunulan faiz ve vade seçeneklerini bankanın resmi web sitesi üzerinden ulaşabileceğiniz gibi, bankanın müşteri hizmetleri aracılığıyla da öğrenebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.