Tarihi zirvenin ardından ciddi düşüş! 12 günde yüzde 72 değer kaybetti!

Tarihi zirvenin ardından ciddi düşüş! 12 günde yüzde 72 değer kaybetti!

Borsa İstanbul'da Beşiktaş hisseleri, 12. işlem gününde de düşüş yaşadı. Hisseler neredeyse taban oldu. İşte detaylar…

Borsa İstanbul için Beşiktaş hisselerinde yaşanan 12. İşlem günü ile ilgili ciddi oranda düşüş ilgilileri hayal kırıklığına uğrattı. Bugün 25,34 TL'ye kadar gerileme gösteren bu hisseler, bu süreçte yaklaşık yüzde 72 oranında ciddi anlamda değer kaybetti.

Nisan ayında tarihi zirvesinin görmüş olan Beşiktaş hisseleri yatırımcısını ciddi anlamda üzüntüye ve hayal kırıklığına uğrattı. 12. Gün itibarı ile de taban oranlarını gören Beşiktaş hisseleri tepetaklak oldu. Hissenin fiyatı bugün 25,34 TL'ye kadar gerileyerek ciddi anlamda düşüşe neden oldu.

22 Nisan tarihinden bugüne kadar düşüşler devam ediyor

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş 'nin (BJKAS) Borsa İstanbul'da işlem görmekte olan hisseleri, 22 Nisan'dan bugüne kadar ciddi anlamda düşüş yaşadı. 19 Nisan'ı değer kazancı ile 89,30 TL fiyattan tamamlamakta olan Beşiktaş hisseleri o günden bu yana yatırımcısını mutlu edemedi. Beşiktaş hisselerinin peş peşe taban seviyelerinde olması yatırımcısını üzdü. Bu kadar düşük bir oranda görmesinin ardından yatırımcısına kaybı neredeyse yüzde 72 oranını bulmuş oldu.