Tarım Kredi Marketleri’nde Mantı ve Tarhanada dev indirim! Bu fiyata bu ürün kaçmaz!

Tarım Kredi Marketleri’nde Mantı ve Tarhanada dev indirim! Bu fiyata bu ürün kaçmaz!

Tüketicilere indirimli alışveriş imkanı sunan Tarım Kredi Kooperatif Marketler zinciri, sosyal medya hesabı üzerinden, Mantı ve Tarhanada dev indirim fırsatı sunulduğu açıkladı. İşte sizlerle Tarım Kredi Marketlerin yeni kataloğunun detayları...

Türkiye’nin birçok ilinde şubesi bulunan Tarım Kredi Kooperatif Marketlerinin indirimli satışları hız kesmeden devam ederken, yeni paylaştığı aktüel kataloğunda, mantı ve tarhana ürünlerine indirim fırsatı sunarak tüketicilerin dikkatini çekmeye başardı. “Peki mantı ve tarhana ürünlerinin indirimli fiyatı nedir?” diyorsanız haberimizin devamında bu sorunun yanıtına cevap bulabilirsiniz

Mantı ve tarhanalarda kaçırılmayacak fırsat!

Türkiye’nin birçok ilinde şubesi bulunan Tarım Kredi Kooperatif Market’i indirimli satışlarına Nisan ayında da devam ediyor, yeni paylaştığı aktüel kataloğuyla tüketicilerin dikkatini çekmeyi başaran dev marketler zinciri, çeşitli markaların mantı ve tarhana gibi ürünlerinde dev indirim fırsatı sunulduğunu duyurdu.

İndirimli ürünlerin fiyatları!

Gıdadan temizlik ürünlerine kadar birçok üründe sunmuş olduğu uygun fiyatlarla tüketici dostu olan Tarım Kredi Kooperatif Marketler zinciri, kaliteli ve cazip fiyatlı ürünleri tüketicilerle buluşturmaya devam ediyor. Yeni indirim kampanyasını paylaşan Tarım Kredi Kooperatif Market’te mantı ve acı- tatlı tarhananın indirimli fiyatları şu şekilde yer alıyor;

Tarım Kredi Kooperatif Marketi aracılığıyla yayınlanan, Nisan ayı kampanya kataloğunda Kemal Öz Çorum marka 1 kilogram mantı ve TK markasına ait 500 gram acı ve tatlı tarhana çeşitlerinde indirim fırsatı sunuyor.

Tarım Kredi Kooperatif Marketler zinciri nisan ayı kampanyası dahilinde Kemal Öz Çorum marka 1 kilogram mantının fiyatını 36.90 liraya kadar düşürdü. Ayrıca TK marka 500 gram acı ve tatlı tarhana çeşitleri ise 49.90 liradan satışa sunulmakta.

Tüketicilere indirimli alışveriş imkanı sunan Tarım Kredi Kooperatif Marketler zinciri, tarafından yayınlanan duyuruları, ürünlerini ve indirimli fiyatlarını Tarım Kredi Kooperatif Marketler zinciri şubelerini ziyaret ederek öğrenebileceğiniz gibi, Tarım Kredi Kooperatif Marketler zincirine ait resmi internet sitesine üzerinden öğrenebilirsiniz.

Tarım Kredi Kooperatif Marketi aracılığıyla yayınlanan kampanyalı ürünler, stoklarla sınırlıdır.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.