15 Temmuz gazilerinden Erdoğan'a 'yalnız değilsin' desteği

15 Temmuz gazilerinden Erdoğan'a 'yalnız değilsin' desteği

Sosyal medya üzerinden organize olan 15 Temmuz gazileri ve şehit yakınlarının, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek için Kısıklı Meydanı'nda bekleyişleri sürüyor.

15 Temmuz gazileri ve şehit yakınları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek için Kısıklı Meydanı'nda bekleyişlerini sürdürüyor.

Ellerinde "Vatan sana emanet", "Yalnız değilsin, gaziler seninle", "Dolara selam, TL'ye devam" yazılı dövizler taşıyan grup, büyük boy Türk bayrağı açtı, Cumhurbaşkanı Erdoğan lehine sloganlar attı.

Harbiye'de 15 Temmuz gecesi askerlerin açtığı ateş sonucu göğsünden yaralanarak gazi olan Gökhan Çam, yaptığı açıklamada, bekleyişlerini sürdürdüklerini belirterek, "Allah'ın izniyle Cumhurbaşkanımız buraya gelene kadar burada olacağız. Cumhurbaşkanımıza 'yalnız değilsin' mesajını vermek ve onunla beraber olduğumuzu belirtmek için buradayız. İnşallah onunla burada kucaklaşacağız." şeklinde konuştu.

Darbe girişimi sırasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi önünde bacağından yaralanan gazi Ertuğrul Bayraktar da, "Reisimiz 'yalnızım' dedi. Reisimiz yalnız değil. Bütün gaziler hepimiz buradayız. Her birimiz bin kişiyiz. Sonuna kadar da reisimizin yanındayız. Bu konuda üzülmesin, biz onun her zaman yanındayız." dedi.

Gazilerin ve şehit yakınlarının bekleyişi sürüyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, "Bir defa faiz meselesini çözmemiz gerekiyor. Yalnızlığımı biliyorum ama mücadelemi sürdüreceğim, kararlıyım." sözleri üzerine sosyal medya üzerinden organize olan 15 Temmuz gazileri ve şehit yakınları, Kısıklı Meydanı'nda toplanmıştı.

Metin Tokgöz

 
 
Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.