AUZEF  Sınav Giriş Belgesi 4-5 Haziran 2022

AUZEF Sınav Giriş Belgesi 4-5 Haziran 2022

Hafta sonu yapılacak olan AUZEF Final dönemi sınav giriş yerleri açıklandı.

İstanbul üniversitesi açık uzaktan eğitim fakültesi AUZEF ara sınav giriş yerleri belgesi erişime açıldı. AUZEF tarafından yapılan açıklamada 4-5 Hazirand'a icra edilecek olan ara sınavlara ait AUZEF sınav giriş yerleri belgelerinin http://auzefsinav.istanbul.edu.tr internet sitesinden AKSİS kullanıcı adı ve şifre ile erişim sağlanacağı ilan edildi.

Auzef sınav giriş belgesi için http://auzefsinav.istanbul.edu.tr adresine giriş yapıldıktan sonra aşağıdaki gibi açılan ekrana giriş bilgileri yazılacak.

12.png

Daha sonra ise açılan sayfadan sol tarafta bulunan menüden AUZEF sınav giriş belgesi alınabilecek.

1.png

SINAVA GİRMEK İÇİN GEREKEN BELGELER
1. Sınav Giriş Belgesi (bu belge, renkli veya siyah beyaz olabilir)
2. TC Kimlik Kartı/Nüfus Cüzdanı (muadili olarak aşağıdaki belgeler de kullanılabilir) - Pasaport (geçerlilik süresi dolmamış) - Ehliyet / Sürücü Belgesi (T.C. kimlik numarası ve fotoğrafı olan) - K.K.T.C. Kimlik Kartı - Askerî kimlik belgesi (sadece görevini ifa eden er/erbaşlar ve askerî öğrenciler) - Evlilik Cüzdanı (fotoğraflı) - Mavi Kart (fotoğraflı) - Nüfus Müdürlüğü tarafından verilmiş geçici kimlik belgesi (fotoğraflı) - İÜ AUZEF Öğrenci Kimlik Kartı
ÖNEMLİ UYARILAR
1. Sınava gireceğiniz binayı sınav gününden önce mutlaka görünüz.
2. Sınavlar Türkiye saatine göre gerçekleştirilmektedir; sınav saatinden 1 saat önce (kimlik kontrolü, güvenlik araması ve salona yerleştirme vb. işlemler için) sınav binası önünde hazır olunuz.
3. COVİD 19 salgını sebebi ile uygulanabilecek ek tedbirlere lütfen uyunuz (maske ve mesafe ve temizlik).
4. Sınav için yanınızda en az bir tane yumuşak uçlu siyah kurşun kalem ile iz bırakmadan silen bir silgi bulundurunuz. (Optik cevap kâğıtları mutlaka siyah kurşun kalem ile işaretlenmelidir)
5. Sınav oturumlarının ilk 30 dakikası ve son 15 dakikasında sınav salonundan çıkmak yasaktır. Lütfen bu sürelerde salonu terk etmeyiniz.
6. Sınav binalarına/salonlarına cep telefonu girmek yasaktır. Sınav esnasında cep telefonu kullandığı tespit edilen öğrencilerin sınavı iptal edilir.
7. KKTC’de sınav oturumları Türkiye saatine uygun olarak başlayacaktır, öğrencilerin Türkiye saatine göre sınav binasında hazır bulunması gerekmektedir.
8. Kıtalarda bulunan er/erbaşlar dışında resmi kıyafet ile sınava girilemez.
9. Sınavlarda bilmediğiniz soruları boş bırakınız. Açık öğretimde programları değerlendirmesinde yanlış cevaplar toplam puanı eksiltir. (4 yanlış 1 doğruyu götürür) Uzaktan öğretim programlarında yanlış cevaplar dikkate alınmaz.
SINAV UYGULAMASINA DAİR ÖZEL DURUMLAR
1. Öğrenciler cep telefonu, çağrı cihazı, fotoğraf makinası, kamera, ses ve görüntü kayıt cihazı, telsiz vb. çağrı cihazı, akıllı kol saati ve benzeri iletişim araçları ile sınavlara kesinlikle giremez.
2. Tablet, dizüstü bilgisayar vb. cihazlar ile sınava girilemez.
3. Oturumlardaki derslerle ilişkili olabilecek hiçbir kitap, defter ve yazılı not ile sınava girilemez.
4. Ruhsatlı/ruhsatsız ateşli silahlar ile sınava girilemez.
5. Engelli/özel durumlu öğrenciler, işitme cihazı, şeker ölçüm cihazı, insülin iğnesi, konuşma cihazı, katater, oksijen tüpü, protez, trakeostomi kanülü ve organ yetmezliği sebebiyle kullanmak zorunda oldukları diğer aparatlar ve bu hastalıklar için gerekli olan ilaçlar ile sınava girebilir.
6. Hükümlü öğrenciler elektronik kelepçe ile sınava girebilir.
7. Hesap makinası kullanımına izin verilen dersler için öğrenciler yanlarında uygun bir hesap makinası bulundurmalıdır (Hesap makinası gereken dersler Sınav Giriş Belgesinde belirtilmiştir). Ancak alfabetik tuş takımı bulunan hesap makinaları ve Databank ile sınava girilemez.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.