Beylikdüzü'nde patlama

Beylikdüzü'nde patlama

İstanbul'daki HDP Beylikdüzü İlçe Başkanlığı'na bir grup tarafından saldırıda bulunuldu. Saldırı sonrasında ilçe merkezinde patlama meydana geldi. Olayda ölen ya da yaralanan olmadı.

 Bir alışveriş merkezinin 3. katında bulunan HDP İlçe Başkanlığı'na kapıyı kırıp giren 30-40 kişilik grup, eşyaları dağıtıp camları kırdı ve binayı ateşe vermek istedi. 

Bu sırada olay yerine çok sayıda polis ekipbi sevk edildi. Polisler gruba müdahale ederek dışarı çıkardı.

Son dakika: Beylikdüzünde patlama

Grubun dışarı çıkmasıınn ardından ilçe merkezinde patlama meydana geldi. 

Ölen yada yaralananın olmadığı olayın içerdeki tüpün patlaması sonucu meydana geldiği belirtildi. Olay yerine gelen itfaiye yangını kısa söndürdü.

 DARICA’DA HDP BİNASINA ATEŞ AÇILDI

KOCAELİ’nin Darıca İlçesi’nde HDP İlçe Başkanlığı binasına kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce ateş açıldı. 

Saat 21.00 sıralarında, Darıca Osmangazi Mahallesi Lokman Hekim Caddesi Mumcular Sokak’ta bulunan HDP Darıca İlçe Başkanlığı binasına kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce ateş açıldı. Mermiler camlara isabet ederken, olay sırısandı binada kimsenin olmadığı ifade edildi. 

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen polis ekipleri, binada inceleme yapıp, şüpheli ya da şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.