Bugün karantinaya alınan yerleşim yerleri

Bugün karantinaya alınan yerleşim yerleri

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında yeni yerleşim yerleri karantinaya alındı.

GAZİANTEP

Gaziantep'in merkez Şehitkamil ilçesinde bir mahalle yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında karantinaya alındı.

Alınan bilgiye göre, İl Hıfzıssıhha Kurulunca, Kovid-19 salgını nedeniyle yeni tedbirler alındı.

Şahitkamil ilçesine bağlı yaklaşık 4 bin kişinin yaşadığı Dülük Mahallesi'nde bazı kişilerin Kovid-19 testlerinin pozitif çıkması üzerine mahallede 14 gün karantina tedbirlerinin uygulanmasına karar verildi.


Polis ekipleri mahallenin giriş ve çıkışlarını bariyerle kapatarak önlem aldı.

Bu arada, Gaziantep'in İslahiye ve Nurdağı ilçelerinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında karantina altına alınan 7 evdeki tedbirler de sona erdi.

Karantina süresi biten ev sakinlerinden Ali Murat, gazetecilere yaptığı açıklamada, bu süreçte kendilerine iyi bakıldığını ve her türlü ihtiyaçlarının karşılandığını ifade etti.

TOKAT

Tokat'ta bir köyde karantina süresi uzatıldı


Tokat'tın Erbaa ilçesinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında karantinaya alınan köyün karantina süresi 14 gün daha uzatıldı.

Erbaa Kaymakamlığından yapılan yazılı açıklamada, İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla ilçeye bağlı Alan köyünün 15 Nisan'dan itibaren karantina altına alındığı hatırlatıldı.

Açıklamada, Alan köyündeki karantina uygulamasının 29 Nisan'dan itibaren 14 gün süre ile uzatıldığı duyuruldu.

Anadolu Ajansı
 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.