Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Yeni Yıl İçin 2017 Destek Mektubu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Yeni Yıl İçin 2017 Destek Mektubu

Sivas Belediyesi tarafından başlatılan kampanya ile yeni yılda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek amacıyla 2017 mektup yazılacak.

 Belediye Başkanı Sami Aydın, düzenlediği basın toplantısında, Türkiye'de 15 Temmuz sürecinin yaşandığını hatırlattı.

Aydın, "Bu süreçle birlikte Sayın Cumhurbaşkanımızın 'Yalnızlığımı biliyorum. Mücadeleme devam edeceğim' şeklinde küçük bir sitemi olmuştu. Bunun üzerine Sivas'ta çok sayıda vatandaşımız bizlerle irtibat kurarak Cumhurbaşkanımıza destek mesajlarını iletmemizi istedi." diye konuştu.

Vatandaşların talebine cevap vermek ve mektup kültürünün yavaş yavaş kaybolduğu dönemde özellikle çocuklar ile gençleri mektup yazmaya teşvik etmek amacıyla kampanyayı başlattıklarını dile getiren Aydın, şunları kaydetti:

"Biz de 'Sayın Cumhurbaşkanımız, yanınızdayız' mesajını içeren bir mektup kampanyası başlattık. 10 Ocak'a kadar alacağımız açık zarflardaki mektupları kitap haline dönüştüreceğiz ve asıllarını Sayın Cumhurbaşkanımıza arz edeceğiz. Bu projeyle Sivas olarak Cumhurbaşkanımızın yanında, arkasında olduğumuzu ifade etmek istedik. Sivas'taki bütün gençlerimizin, öğrencilerimizin, vatandaşlarımızın bu kampanyaya yoğun ilgi göstereceğini düşünüyorum. Bunu da kalıcı hale getirmek için bir eser olarak arşivlerimizde muhafaza edeceğiz." 

 ANADOLU AJANSI (AA)

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.