Doğuda sıcaklıklar daha da düşecek

Doğuda sıcaklıklar daha da düşecek

Kar yağışının etkili olduğu Doğu Anadolu Bölgesi'nde, hava sıcaklığının 3 ila 6 derece düşmesi bekleniyor.

ERZURUM (AA) - Doğu Anadolu Bölgesi'nde, dünden itibaren etkili olan kar yağışının ardından hava sıcaklığının 3 ila 6 derece düşeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, Ardahan, Ağrı, Kars, Erzurum ve Erzincan'da dün akşam başlayan karın ardından bölge genelinde hava, parçalı bulutlu, çok bulutlu ve yağışlı olacak. Iğdır çevrelerinde yağmur ve karla karışık yağmur, bölgenin diğer kesimlerinde ise kar yağışı bekleniyor.

Sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don ile yer yer sis olayının yaşandığı bölgedeki kar yağışı, bugün etkisini kaybedecek.

Bölge genelinde sıcaklıklarda 3 ila 6 derece düşüş bekleniyor. Gece en düşük hava sıcaklığı, sıfırın altında olmak üzere Erzurum'da 4, Kars'ta 2, Ardahan'da 1 derece ölçüldü. Gece sıcaklık Ağrı ve Erzincan'da sıfır, Iğdır'da ise 4 derece oldu.

Günün en yüksek sıcaklıklarının ise Iğdır'da 8, Erzincan'da 5, Ağrı'da 4, Erzurum ve Kars'ta 2, Ardahan'da 1 derece olacağı tahmin ediliyor.


HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.