2021 İl İçi yer değiştirme (atama) sonuçları ne zaman ve nasıl öğrenilebilecek?

2021 İl İçi yer değiştirme (atama) sonuçları ne zaman ve nasıl öğrenilebilecek?

2021 İl İçi yer değiştirme (atama) sonuçları ne zaman ve nasıl öğrenilebilecek?

MEB Öğretmenlerin 2021 il içi yer değiştirme atama başvuruları 8-14 Temmuz tarihleri arasında mebbis üzerinden alındı. MEB tarafından yayınlanan il içi atama kılavuzunda ilk olarak il içi atama sonuçları için 17 Temmuz tarihi ilan edilmişti. MEB Personel genel müdürlüğü tarafından daha sonra yapılan güncelleme ile il içi yer değiştirme sonuçları tarihide değişmiş oldu.

Peki yapılan revize sonrası 2021 il içi yer değiştirme sonuçları ne zaman açıklanacak?

MEB tarafından yapılan duyuruda il içi atama sonuçları ne zaman açıklanacak sorusu cevap buldu.MEB 2021 İl içi atama kılavuzuna göre 2021 Öğretmenlerin il içi atama sonuçları İl Milli Eğitim Müdürlükleri tarafından 27 Temmuz 2021 Salı günü açıklanacak.

27 Temmuz 2021 tarihinde açıklanması beklenen öğretmenlerin il içi yer değiştirme (atama) sonuçları sonrası ise ilişik kesme işlemleri 4 Ağustos 2021 tarihinden itibaren başlayacak.

2021 İl İçi yer değiştirme (atama) sonuçları nasıl öğrenilebilecek?

2021 İl içi atama sonuçları Milli Eğitim Müdürlükleri internet sayfalarında lan edilecek. Geçmiş yıllara baktığımızda sonuçlar bazı il müdürlükleri TC kimlik ile sorgulanırken bazı il milli eğitim müdürlükleri ise sonuçları toplu olarak çarşaf liste halinde toplu olarak yayınlamaktadır.

2021 il içi atama sonuçları il müdürlükleri sayfalarında açıklanama başladığı zaman her zaman olduğu gibi güncel liste ile mebpersonel.com sayfamızdan anlık olarak takip edebileceksiniz.

İl içi atamaları sonuçları sonrası eğitimciler il içi atamalarında sıralamatiklerin çalıştırıp daha çok öğretmenin tercihe atanmasını talep etmektedir .Fakat daha önce çalıştırılan sıralamatik uzun yıllardır çalıştırmıyor. İl içi atama sonuçları sonrası sıralamatiğin çalıştırılıp çalıştırmayacağı şu an net değil.

2021 İl içi atama sonuçları ve diğer tüm sorularınız için bizi telegram sayfamızdan takip edip takip edebilirsiniz.

MEB PERSONEL TELEGRAM KANALI İÇİN https://t.me/MebPersonel

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.